Dec 27

Goedkope Vloertegels Kopen

De Tegeldwerg is dé speciaalzaak waar u goedkope vloertegels kan kopen. Een breed scala vloertegels in alle vormen, maten, kleuren en afwerkingen in stock, waar u gegarandeerd de perfecte vloertegels voor uw thuis zal vinden.

Dec 08

Goedkope Tegels Online Kopen

Goedkope tegels online kopen is nog beter geworden. Je kan online tegels ontdekken, een afspraak maken en bestellen vanuit het comfort van uw zetel, ongeacht waar u woont. De Tegeldwerg biedt bovendien een ruime selectie goedkope tegels aan voor uw volgende project.

Nov 24

Keramische Vloer- & Wandtegels

Keramische vloer- & wandtegels van De Tegeldwerg. Gestroomlijnd, duurzaam en perfect voor elke kamer in het huis. Wij leveren aan huis, bestel ze online of in onze showroom te Retie.

Nov 24

Goedkope Tegels - Ook Voor Zelfstandige Tegelzetters

Op de provinciebaan te Retie vindt u De Tegeldwerg, verkoper van Spaanse en Italiaanse keramische tegels volgens een totaal nieuwe formule. Zo vindt u er goedkope tegels voor particulieren, maar ook voor zelfstandige tegelzetters.

Oct 19

Op zoek naar Betaalbare Wandtegel in de regio Retie?

De Tegeldwerg verkoopt Spaanse en Italiaanse keramische tegels volgens een totaal nieuwe formule.


U vindt ons te Retie aan de Provinciebaan 67 (beneden aan de afrit 25 van de E34). Wij bieden het ganse gamma van vloertegels, terrastegels, wandtegels, houtlook tegels, siertegels aan in absolute premium kwaliteit, maar in tegenstelling tot al onze concurrenten, doen we dit slechts van enkele fabrieken. Dit is een zeer bewuste keuze. Gaandeweg zijn de verschillen van het aanbod tussen de verschillende Spaanse en Italiaanse fabrieken vervaagd, waardoor in ons aanbod vrijwel iedereen zijn gading zal kunnen vinden. Het grote verschil is dat we bij de fabrieken die wij verdelen rechtstreeks aankopen en ook zelf rechtstreeks het transport organiseren. Bovendien worden deze leveringen geconcentreerd bij slechts enkele afzenders, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn de tegels dewelke wij op bestelling aanbieden steeds aanzienlijk goedkoper dan in de reguliere handel.

Daarnaast hebben wij belangrijke partijen (steeds minstens 20000 m2) tegels in voorraad vanuit grote partijen die we zelf ter plaatse in Spanje en Italie kopen van de producenten. Deze tegels kopen wij steeds per volle vrachtwagen, zodat ook hier de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Deze tegels zijn ter plaatse als partij te bekijken en te keuren, en worden onmiddellijk geleverd (of kunnen worden afgehaald). Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in de eigentijdse trendy kleuren. De tegels worden door ons uitgestald op zeer overzichtelijke wijze maar niet in een dure luxeuze toonzaal. Bovendien zijn we enkel geopend zaterdag van 10.00 u tot 16.00 u en of afspraak. (Luc Cools 0477 530768 of info@tegeldwerg.be) Deze manier van werken bespaart uiteraard een enorme personeelskost alsook een belangrijke kost voor de presentatie in een dure toonzaal, samen met onze wijze van aankopen, de extreem lage prijzen verklaart.