24 November 2016
Keramische Vloer- & Wandtegels

Keramische vloer- & wandtegels van De Tegeldwerg. Gestroomlijnd, duurzaam en perfect voor elke kamer in het huis. Wij leveren aan huis, bestel ze online of in onze showroom te Retie.

Keramische Tegels

Keramische tegels zijn de perfecte keuze als u een oppervlak wil creëren dat er stijlvol en gestroomlijnd uit ziet. Het is makkelijk te reinigen en duurzaam genoeg om dagelijkse slijtage te weerstaan. Perfect doorheen heel het huis - van badkamer tot keuken tot inkomhal - onze collectie keramische tegels bestaat uit een fantastische keuze aan kleuren en maten. Met een uitgebreide selectie om uit te kiezen, zal u zeker een tegel vinden die perfect geschikt is voor uw project.

Onze keramische tegels zijn betaalbaar, duurzaam en zien er geweldig uit. Om deze unieke prijs-kwaliteit verhouding op de markt aan te bieden werkt De Tegeldwerg met een vernieuwde formule om keramische tegels aan te kopen. Bij een selectieve groep fabrikanten kopen wij rechtstreeks grote oplagen van Premium kwaliteit aan. Daarna regelen wij zelf het volledige vervoer naar ons magazijn en toonzaal. Op die manier kunnen wij de tegels veel goedkoper aanbieden.

Vloer- & Wandtegels

Gemakkelijk te leggen, duurzaam en uitstekende waarde voor je geld. Het is geen wonder dat de goedkope keramische tegels van De Tegeldwerg een populaire keuze zijn voor tegelzetters doorheen heel het land. Om u bij te staan in het vinden van de perfecte vloer- en wandtegels voor uw interieur, hebben we een toonzaal ingericht te Retie. Al onze producten worden hier tentoongesteld voor u om te bezichtigen. En dankzij onze vernieuwde formule kan u er zeker van zijn dat u een geweldig product aan een nog geweldigere prijs zal krijgen.

Omdat ze zo stevig en slijtvast zijn, zijn keramische tegels de ideale keuze om uw keuken er fris, proper en stijlvol uit te laten zien met minimale inspanningen. Onze brede waaier van kleuren en afwerkingen betekent dat u altijd het perfecte design zal vinden, ongeacht uw smaak of huidige stijl van uw huis.

Dankzij de fantastische prijs en design, zullen onze vloer- en wandtegels de perfecte keuze zijn voor een stijlvol en duurzaam resultaat, op die manier kan u gemakkelijk en betaalbaar uw huis transformeren. Voor meer informatie over onze collectie keramische tegels kan u een kijkje nemen in onze webshop of een afspraak maken in onze showroom.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68