08 December 2016

Goedkope tegels online kopen is nog beter geworden. Je kan online tegels ontdekken, een afspraak maken en bestellen vanuit het comfort van uw zetel, ongeacht waar u woont. De Tegeldwerg biedt bovendien een ruime selectie goedkope tegels aan voor uw volgende project.

De Tegeldwerg streeft ernaar om de 'ga naar...' online tegelshop te zijn voor duizenden doe-het-zelvers, renoveerders en tegelzetters. Vanaf het eerste idee tot offertes voor grote oplages, we staan voor u klaar tijdens elke stap van uw project. We willen u helpen om uw huis betaalbaar om te toveren tot het huis van uw dromen.

We hebben het u gemakkelijk gemaakt om door onze ruime selecte tegels te surfen. Onze online shop is opgesplits in twee hoofdcategoriën. Alle tegels op voorraad in onze showroom hebben we ondergebracht onder Tegels in voorraad en onderverdeeld als terrastegels en vloertegels. Tegels op bestelling vindt u terug onder Collectie tegels waar u terecht kan voor vloertegels, steenstrips, wandtegels en terrastegels.

Een Online Shop Waar U Op Kan Vertrouwen

Bent u het beu om bij online tegels kopen te veel te moeten betalen? Dat waren wij ook en dat is waarom we De Tegeldwerg gestart zijn. Ons volledige online shopping en betalingsproces is ontworpen om u gemoedsrust te geven tijdens het aankoopproces. Als u enige vragen heeft terwijl u online aan het bestellen bent, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn bereid om door het vuur te gaan zodat u de tegels ontvangt die u wenst.

Buitengewone Prijzen

Hoe we die buitengewone prijzen kunnen aanbieden? We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met een selectieve groep fabrikanten waarvan we rechtstreeks grote oplagen van Premium kwaliteit tegels aankopen. Bovendien regelen wij zelf het volledige vervoer naar ons magazijn en toonzaal. Op die manier kunnen wij de tegels veel goedkoper aanbieden zonder aan kwaliteit in te boeten.

Budget Tegels Online Kopen

De Tegeldwerg heeft alles wat u nodig heeft om een grote ruimte te betegelen en dit aan de best mogelijke prijs. Onze budget tegels geven u zelfs de mogelijkheid om een perfecte tegelafwerking te bekomen zonder uw bankrekening te plunderen. Ze dragen dan geen Premium label, maar ze zijn technisch perfect in orde. Ze hebben enkel ten opzichte van de moedertegel een andere kleur verkregen. De Tegeldwerg koopt geen tegels aan die breekbaar, hol, broos of beschadigd zijn.

Goedkope Tegels Online Kopen

De Tegeldwerg verzendt uw tegels aan €1/km. Na de ontvangst van uw betaling op ons bankrekeningnummer BE76 0014 9625 3995 zal u uw bestelling binnen enkele werkdagen op het door u opgeleverde adres ontvangen. U kan uw tegels online kopen en gratis afhalen in onze showroom te Retie waar u dan contant kan betalen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68