27 December 2016

De Tegeldwerg is dé speciaalzaak waar u goedkope vloertegels kan kopen. Een breed scala vloertegels in alle vormen, maten, kleuren en afwerkingen in stock, waar u gegarandeerd de perfecte vloertegels voor uw thuis zal vinden.

Vloertegel Ideeën

Als je vloer aan een update toe is, maar je hebt moeite om inspiratie te vinden: je kan werkelijk overal stof tot nadenken terugvinden. Neem invloed van eeuwenoude estethische themas of bedenk uw eigen stijl, ontleen ideeën van een brede waaier interieurtrends.

Praktische Vloertegels

Als het uw prioriteit is om een vloertegel te vinden die weinig onderhoud vereist, dan zal je geen moeite hebben om een verstandige oplossing te vinden. Keramische vloertegels die ontworpen zijn om de tand des tijds te doorstaan, zijn beschikbaar in alle vormen of maten en ook in een enorme keuze van stijlen - je zal niet moeten kiezen tussen veiligheid en elegantie.

Moorse Vloertegels

Marokkaanse invloeden binnenshuis introduceren kan niet simpeler zijn dankzij onze uitzonderlijke collectie keramische patroon vloertegels. Rijke kleuren, ingewikkelde patronen en geometrische designs kenmerken deze populaire vloertegels. Op die manier kan u exotische stijlen in elke kamer introduceren met onze goedkope vloertegels.

Rustieke Vloertegels

Voor een rustieke oplossing hebben we een aantal elegante en ingetogen vloertegels waar u dol op zal zijn. Of u nu van plan bent om een hedendaags landhuis te creëren of een Scandinavisch geïnspireerd interieur, onze keramische houteffect vloertegels zijn beschikbaar in een reeks rustieke, gedempte tonen.

Luxe Vloertegels

Wanneer niets anders dan de meest luxueuze oplossing goed zal zijn, zullen onze keramische marmerlook tegels ruimschoots voldoen. Deze weelderige vloertegels werden gemaakt om elke kamer te doen schitteren.

Goedkope Vloertegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope vloertegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium vloertegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Hierdoor kan u goedkope vloertegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De vloertegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor vloertegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod vloertegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere vloertegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68