Aug 15

De Goedkoopste Marmerlook Tegels

Marmerlook tegels zijn het goedkoopste bij De Tegeldwerg. We hebben steeds een ruime voorraad beschikbaar die u gelijk kan komen ophalen, maar ook een uitgebreider aanbod op bestelling. Onze aangeboden artikels betreft een partij per pallet, u kan per m² afnemen wat u nodig heeft.

Aug 01

De Goedkoopste Antraciet Vloertegels

Antraciet vloertegels zijn het goedkoopste bij De Tegeldwerg. We hebben steeds een ruime voorraad beschikbaar die u gelijk kan komen ophalen, maar ook een uitgebreider aanbod op bestelling. Onze aangeboden artikels betreft een partij per pallet, u kan per m² afnemen wat u nodig heeft.

Jul 30

Tegels Kopen in Antwerpen

Tegels kopen in de provincie Antwerpen? Dat kan onder het genot van een lekker tasje koffie bij De Tegeldwerg te Retie. Kwaliteitstegels die toch reuze goedkoop zijn.
Jul 15

Italiaanse Tegels aan Outlet Prijzen

Italiaanse tegels aan outletprijzen? Die vindt je bij De Tegeldwerg. Vloertegels, terrastegels, wandtegels, houtlook tegels, siertegels, met andere woorden: een volledige tegeloutlet.
Jun 30

Keramische Blauwe Steen: Imitatie Blauwe Hardsteen Tegels

Als u keramische blauwe hardsteen tegels wil kopen tegen betaalbare prijzen, dan bent u op de juiste plek. De Tegeldwerg heeft een immense tegelcollectie in allerlei stijlen, maten, kleuren en afwerkingen - van moderne hexagonale tegels tot imitatie blauwe hardsteenlook vloertegels, je zal gegarandeerd de perfecte tegels voor uw huis vinden!

Jun 15

Goedkope Vloertegels 60x60

Bij De Tegeldwerg kan u terecht voor de goedkoopste vloertegels.We hebben steeds steeds minstens 35.000 m² tegels in voorraad. Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in eigentijdse trendy kleuren. Ontdek ons ruime aanbod vloertegels en bestel ze online bij De Tegeldwerg.
May 15

Italiaanse Tegels

De Tegeldwerg verkoopt Italiaanse keramische tegels volgens een totaal nieuwe formule.

May 01

Wat kosten keramische tegels?

Wat kosten keramische tegels? Als je al eens rondgekeken hebt voor keramische tegels, dan weet je dat de prijzen variëren. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte, vorm en kleur van je tegels. Een prachtige vloertegel kan echter wel decennialang meegaan en zijn ze zijn bovendien makkelijk in onderhoud.

Apr 15

Keramische Tegels Zwembad

Voor keramische tegels rond uw zwembad bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie terrastegels in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen. Geef je zwembad en terras stijl en karakter met Spaanse of Italiaanse keramische tegels met of zonder patroon. Bij de tegeldwerg vindt u vast en zeker de keramische tegel die u rond uw zwembad wil aanleggen.
Apr 01

Badkamertegels

Voor betaalbare badkamertegels, bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen. Geef je badkamer stijl en karakter met Spaanse of Italiaanse keramische tegels met of zonder patroon. Bij De Tegeldwerg vindt u vast en zeker de badkamertegels die de juiste, gewenste sfeer creëren met tegels in een brede waaier aan kleuren.