24 November 2016

Op de provinciebaan te Retie vindt u De Tegeldwerg, verkoper van Spaanse en Italiaanse keramische tegels volgens een totaal nieuwe formule. Zo vindt u er goedkope tegels voor particulieren, maar ook voor zelfstandige tegelzetters.

Vernieuwende Formule

Om deze unieke prijs-kwaliteit verhouding op de markt aan te bieden werkt De Tegeldwerg met een vernieuwde formule om de tegels aan te kopen. Bij een selectieve groep fabrikanten kopen wij rechtstreeks grote oplagen van Premium kwaliteit aan. Daarna regelen wij zelf het volledige vervoer naar ons magazijn en toonzaal. Op die manier kunnen wij de tegels veel goedkoper aanbieden.

In onze zeer gezellige toonzaal staan de tegels mooi opgesteld zodat u ze op afspraak (of op zaterdag van 10u00-16u00) kan komen bezichtigen. Bovendien hebben wij nog goedkopere tegels, maar zij dragen geen Premium label. Deze tegels hebben ten opzichte van de moedertegel een andere kleur verkregen, maar zijn technisch perfect in orde. De Tegeldwerg koopt geen tegels aan die breekbaar, hol, broos of beschadigd zijn en zal dit altijd vermelden bij de verkoop.

Als zelfstandige tegelzetter of particulier kan u bij De Tegeldwerg dus tegels op de kop tikken. Wanneer u grote hoeveelheden op het oog hebt, kunnen er speciale prijzen besproken worden. Wij zijn tevens ook steeds op zoek naar tegelzetters die onze tegels plaatsen. Voor elk project maken wij duidelijke afspraken betreffende de prijzen en leveringsvoorwaarden.

  • Goedkope tegels
  • Voor zelfstandige tegelzetters
  • Voor particulieren
  • Online bestellen
  • Bezichtigen in onze toonzaal

De Tegeldwerg: Spaanse en Italiaanse Keramische Tegels

Vanuit onze toonzaal te Retie leveren wij Spaanse en Italiaanse keramische tegels voor zelfstandige tegelzetters en particulieren. Neem vandaag contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68