De Tegeldwerg verkoopt Spaanse en Italiaanse keramische tegels volgens een totaal nieuwe formule.

U vindt ons te Retie aan de Provinciebaan 67 (beneden aan de afrit 25 van de E34). Wij bieden het ganse gamma van vloertegels, terrastegels, wandtegels, houtlook tegels, siertegels aan in absolute premium kwaliteit, maar in tegenstelling tot al onze concurrenten, doen we dit slechts van enkele fabrieken. Dit is een zeer bewuste keuze. Gaandeweg zijn de verschillen van het aanbod tussen de verschillende Spaanse en Italiaanse fabrieken vervaagd, waardoor in ons aanbod vrijwel iedereen zijn gading zal kunnen vinden. Het grote verschil is dat we bij de fabrieken die wij verdelen rechtstreeks aankopen en ook zelf rechtstreeks het transport organiseren. Bovendien worden deze leveringen geconcentreerd bij slechts enkele afzenders, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn de tegels dewelke wij op bestelling aanbieden steeds aanzienlijk goedkoper dan in de reguliere handel.

Daarnaast hebben wij belangrijke partijen (steeds minstens 20000 m2) tegels in voorraad vanuit grote partijen die we zelf ter plaatse in Spanje en Italie kopen van de producenten. Deze tegels kopen wij steeds per volle vrachtwagen, zodat ook hier de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Deze tegels zijn ter plaatse als partij te bekijken en te keuren, en worden onmiddellijk geleverd (of kunnen worden afgehaald). Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in de eigentijdse trendy kleuren. De tegels worden door ons uitgestald op zeer overzichtelijke wijze maar niet in een dure luxeuze toonzaal. Bovendien zijn we geopend zaterdag van 10.00u tot 17.00u of na afspraak (Luc Cools 0477 530768 of info@tegeldwerg.be). Deze manier van werken bespaart uiteraard een enorme personeelskost alsook een belangrijke kost voor de presentatie in een dure toonzaal, samen met onze wijze van aankopen, de extreem lage prijzen verklaart.

Welke kwaliteit verkoopt de Tegeldwerg

De Tegeldwerg verkoopt enerzijds PREMIUM tegels op reguliere basis. Deze tegels worden steeds aangeboden aan de goedkoopst mogelijke prijs. Daarenboven worden voor deze tegels per project zeer scherpe netto prijzen aangeboden. Voor deze tegels geldt de garantie zoals deze door de producent wordt geleverd. Deze tegels vertonen geen enkele afwijking van de moedertegel. Daarnaast heeft de Tegeldwerg steeds een belangrijke stock van witte wandtegels in het formaat 30x60 en 30x90, en dit aan een bijzonder lage prijs

Leveren en betalen

De tegels kunnen ofwel afgehaald, ofwel geleverd worden. Leveringen gebeuren met een kraanwagen aan 1 euro per km vanuit Retie. De betaling dient steeds te gebeuren ofwel bij de bestelling ofwel bij de levering. Er wordt in geval van betaling bij levering een voorschot van 20 % aangerekend. De chauffeur beschikt steeds over een mobiel bankcontact / maestro toestel. Uiteraard kan U enkele dagen voor de levering het bedrag ook overschrijven. De tegels worden steeds gelost door de kraanwagen op een plaats waar deze veilig kan laden en lossen. De tegels worden nooit binnengedragen. Bij het afhalen van uw tegels dient U rekening te houden dat tegels een gewicht hebben van ongeveer 20 kg per m2.

Werkt de Tegeldwerg samen met zelfstandige tegelzetters of aannemers

Wij zijn steeds op zoek naar tegelzetters die onze tegels plaatsen. Over elk project worden duidelijke afspraken gemaakt.

Wat als ik grote hoeveelheden aankoop

In geval van grote hoeveelheden worden de prijzen en de leveringsvoorwaarden individueel besproken.