Feb 16

Tegel Outlet

Een tegel outlet is een geweldige manier om je huis te vernieuwen zonder je spaarrekening helemaal open te breken.

Sep 15

Voordelige Terrastegels

Je terras voordelig en naar uw wens aanleggen, daarvoor moet u bij ons zijn. De Tegeldwerg heeft een immense collectie terrasstegels in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen. Er zit zeker een tegel tussen die past bij uw stijl en die de sfeer creëert waar u naar opzoek bent.
Aug 15

Steenstrips Voor Elk Interieur

Het gebruik van steenstrips kan de look van een ruimte volledig veranderen. Of u nu tegels zoekt voor de woonkamer, keuken of badkamer - bij De Tegeldwerg bent u aan het juiste adres voor diverse stijlen en afmetingen. Er zit vast wel een tegel bij die aan al uw vereisten voldoet. Wij bieden steenstrips aan voor elk interieur.
Jul 15

Breed Assortiment aan Wandtegels

Wandtegels zijn ideaal voor ruimtes waar u liever geen gebruik maakt van behang of wandverf. Ook voor accentmuren in je woonkamer, keuken, hal, … kunnen ze perfect gebruikt worden. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en passen in elk interieur.
Jun 15

Betonlook Tegels

Betonlook tegels doen veel mensen denken aan een moderne of hedendaagse woning. Tegeldwerg beschikt gelukkig over een voordelige betonimitatie vloer die uw interieur toch betonlook geeft waar u naar opzoek bent. Erg chic en beschikbaar in verschillende stijlen, afmetingen en texturen. Combineerbaar met zo goed als elk type interieur - of dat nu klassiek of hedendaags is.
Aug 15

De Goedkoopste Marmerlook Tegels

Marmerlook tegels zijn het goedkoopste bij De Tegeldwerg. We hebben steeds een ruime voorraad beschikbaar die u gelijk kan komen ophalen, maar ook een uitgebreider aanbod op bestelling. Onze aangeboden artikels betreft een partij per pallet, u kan per m² afnemen wat u nodig heeft.

Aug 01

De Goedkoopste Antraciet Vloertegels

Antraciet vloertegels zijn het goedkoopste bij De Tegeldwerg. We hebben steeds een ruime voorraad beschikbaar die u gelijk kan komen ophalen, maar ook een uitgebreider aanbod op bestelling. Onze aangeboden artikels betreft een partij per pallet, u kan per m² afnemen wat u nodig heeft.

Jul 30

Tegels Kopen in Antwerpen

Tegels kopen in de provincie Antwerpen? Dat kan onder het genot van een lekker tasje koffie bij De Tegeldwerg te Retie. Kwaliteitstegels die toch reuze goedkoop zijn.
Jul 15

Italiaanse Tegels aan Outlet Prijzen

Italiaanse tegels aan outletprijzen? Die vindt je bij De Tegeldwerg. Vloertegels, terrastegels, wandtegels, houtlook tegels, siertegels, met andere woorden: een volledige tegeloutlet.
Jun 30

Keramische Blauwe Steen: Imitatie Blauwe Hardsteen Tegels

Als u keramische blauwe hardsteen tegels wil kopen tegen betaalbare prijzen, dan bent u op de juiste plek. De Tegeldwerg heeft een immense tegelcollectie in allerlei stijlen, maten, kleuren en afwerkingen - van moderne hexagonale tegels tot imitatie blauwe hardsteenlook vloertegels, je zal gegarandeerd de perfecte tegels voor uw huis vinden!