30 Juli 2020
Tegels Kopen in Antwerpen
Tegels kopen in de provincie Antwerpen? Dat kan onder het genot van een lekker tasje koffie bij De Tegeldwerg te Retie. Kwaliteitstegels die toch reuze goedkoop zijn.

Tegels in de provincie Antwerpen kopen aan lage prijzen

De Tegeldwerg is ongezien in de provincie Antwerpen. Wij kopen massaal kwaliteitstegels aan om daarna zelf het transport naar onze toonzaal in Retie te regelen. En nee, onze toonzaal is niet de meet luxueuze. Wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe om onze tegels zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

De prijzen die wij voeren zal u nergens anders terugvinden in de Provincie Antwerpen. Omdat we alles rechtstreeks kopen zijn er geen tussenpersonen die een graantje meepikken, er is geen luxueus ingerichte toonzaal en u heeft altijd rechtstreeks contact met de zaakvoerder.

Bij De Tegeldwerg kan u dus Italiaanse en Spaanse keramische tegels aankopen tegen veel lagere prijzen dan elders in de Provincie Antwerpen. Bovendien hebben wij steeds 35.000m² tegels in voorraad en voeren wij een ruime selectie op bestelling. Na uw bestelling online of in onze toonzaal te Retie, kan u deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • De goedkoopste in de Provincie Antwerpen
  • Kwaliteitstegels
  • Premium-label en non-Premium label
  • De gezelligste showroom van de Provincie Antwerpen
  • Rechtstreeks uit voorraad of op bestelling

Besparen Op Tegels

Wanneer u onze toonzaal te Retie binnenwandelt, bestaat de kans dat u overdondert zal zijn van onze goedkope prijzen. De Tegeldwerg is de ideale manier om te besparen op uw verbouwing. Vraag een offerte aan en ontdek hoeveel u dankzij De Tegeldwerg te Retie kan besparen.

In onze toonzaal hebben we ook een ruime selectie non-Premium label tegels. Dergelijke loten hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van hun moedertegel. Technisch zijn ze perfect in orde, maar kom ze gerust keuren. Bij de verkoop zullen we dit altijd vermelden en het is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

De Tegeldwerg: Tegels Bezichten te Retie

Wij hebben de gezelligste showroom van de Provincie Antwerpen. Bovendien zal u aanzienlijk besparen op de aankoop van uw tegels. U kan altijd een afspraak maken met zaakvoerder Luc Cools in onze showroom te Retie.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68