15 Juni 2021
Betonlook Tegels
Betonlook tegels doen veel mensen denken aan een moderne of hedendaagse woning. Tegeldwerg beschikt gelukkig over een voordelige betonimitatie vloer die uw interieur toch betonlook geeft waar u naar opzoek bent. Erg chic en beschikbaar in verschillende stijlen, afmetingen en texturen. Combineerbaar met zo goed als elk type interieur - of dat nu klassiek of hedendaags is.

Een ruim assortiment keramische betonlook tegels van topkwaliteit

Ontdek onze keramische betonlook vloeren waarbij je niet onderworpen bent aan de grote budgetten die je normaal moet verwachten. Perfect combineerbaar met een vloerverwarming en de laatste jaren immens populair. In vele nieuwbouwwoningen zal je dan ook deze vloer tegenkomen. Daarnaast zijn er ook talrijke formaten beschikbaar zoals 23x120cm, 20x114cm, 30x150cm, 30x180cm, etc.

Of u nu tegels zoekt voor de woonkamer, keuken of hal - bij De Tegeldwerg bent u aan het juiste adres voor diverse stijlen en afmetingen. Er zit vast wel een tegel bij die aan al uw vereisten voldoet.

De voordelen van keramische betonlook tegels

  • Krasbestendig
  • Vochtbestendig (ideaal voor badkamers, douches, zwembaden, etc.
  • Makkelijk in onderhoud
  • Lange levensduur
  • Meubilair laat geen afdruk achter
  • Vorstvrij (ideaal voor op het terras)
  • Constante uniformiteit

Ontdek het assortiment betonlook tegels

Op onze webshop kan u terecht voor een greep uit onze collectie betonlook tegels. U vindt er tegels rechtstreeks uit voorraad leverbaar, maar ook een ruime collectie op bestelling. Eens je een betoonlook tegel hebt gevonden die aan je vereisten voldoet, dan is het handig om te weten dat we voor een kleine meerprijs deze tegels aan je voordeur laten leveren. Liever eerst even bezichtigen? Geen probleem, maak een afspraak in onze showroom te Retie of Oostham waar we een ruime collectie uitgestald hebben staan.

De Tegeldwerg - Reuzegoedkoop

De unieke Tegeldwerg-formule geeft u de kans om betonlook tegels van topkwaliteit tegen reuzegoedkope prijzen aan te kopen. Wat De Tegeldwerg onderscheid is dat er rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht word, terwijl er ook zelf ingestaan word voor het transport. Daarbovenop worden deze aankopen geconcentreerd bij slechts enkele leveranciers, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn onze keramische tegels altijd reuzegoedkoop.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod keramische tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68