Mar 31

Vloertegels waar je niets op ziet

Vloertegels waar je niet op ziet? Dan bent u bij De Tegeldwerg aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft immers een ruime collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope stijlen.
Mar 11

Houtlook Tegels - Houtimitatie Vloeren

Houtlook tegels zijn de perfecte oplossing voor mensen die schrik hebben om parket in de keuken of badkamer te leggen, terwijl ze dat toch dolgraag zouden willen hebben. Dankzij keramische houtlook tegels beschikt u snel en eenvoudig over een onderhoudsvriendelijke houtimitatie vloer. Net zo gezellig en beschikbaar in verschillende stijlen, afmetingen en texturen. Combineerbaar met elk type interieur - of dat nu klassiek of hedendaags is.

Feb 11

Marokkaanse Tegels

Voor betaalbare Marokkaanse tegels bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen.

Jan 24

Keramische Terrastegels

Voor betaalbare terrastegels, bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen.
Jan 09

De voordelen van keramische tegels voor je terras

Keramische tegels zijn erg veelzijdig en kunnen gebruikt worden in verschillende omgevingen, zoals een terras, zonder dat je je zorgen moet maken om waterschade of vlekken.

Dec 18

Waar kan ik goedkope tegels kopen?

Waar kan ik goedkope tegels kopen? Dat kan je online bij De Tegeldwerg of in onze showroom te Provinciebaan 67, 2470 Retie.

Dec 01

Tegeloutlet? Spaanse en Italiaanse Tegels aan Outlet Prijzen

De Tegeldwerg verkoopt tegels aan outletprijzen. Vloertegels, terrastegels, wandtegels, houtlook tegels, siertegels, met andere woorden: een volledige tegeloutlet.
Nov 30

Spaanse Tegels

Spaanse Tegels koop je reuzegoedkoop bij De Tegeldwerg. Bij ons kan u terecht voor een ruime selectie Spaanse Keramische Tegels.
Nov 15

Italiaanse Tegels

Italiaanse Tegels koop je reuzegoedkoop bij De Tegeldwerg. Bij ons kan u terecht voor een ruime selectie Italiaanse Keramische Tegels.
Oct 30

Gresart Tegels

Gresart tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Gresart tegels online bij De Tegeldwerg.