Jun 15

Goedkope Vloertegels 60x60

Bij De Tegeldwerg kan u terecht voor de goedkoopste vloertegels.We hebben steeds steeds minstens 35.000 m² tegels in voorraad. Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in eigentijdse trendy kleuren. Ontdek ons ruime aanbod vloertegels en bestel ze online bij De Tegeldwerg.
May 15

Italiaanse Tegels

De Tegeldwerg verkoopt Italiaanse keramische tegels volgens een totaal nieuwe formule.

May 01

Wat kosten keramische tegels?

Wat kosten keramische tegels? Als je al eens rondgekeken hebt voor keramische tegels, dan weet je dat de prijzen variëren. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte, vorm en kleur van je tegels. Een prachtige vloertegel kan echter wel decennialang meegaan en zijn ze zijn bovendien makkelijk in onderhoud.

Apr 15

Keramische Tegels Zwembad

Voor keramische tegels rond uw zwembad bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie terrastegels in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen. Geef je zwembad en terras stijl en karakter met Spaanse of Italiaanse keramische tegels met of zonder patroon. Bij de tegeldwerg vindt u vast en zeker de keramische tegel die u rond uw zwembad wil aanleggen.
Apr 01

Badkamertegels

Voor betaalbare badkamertegels, bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen. Geef je badkamer stijl en karakter met Spaanse of Italiaanse keramische tegels met of zonder patroon. Bij De Tegeldwerg vindt u vast en zeker de badkamertegels die de juiste, gewenste sfeer creëren met tegels in een brede waaier aan kleuren. 

Mar 31

Vloertegels waar je niets op ziet

Vloertegels waar je niet op ziet? Dan bent u bij De Tegeldwerg aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft immers een ruime collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope stijlen.
Mar 11

Houtlook Tegels - Houtimitatie Vloeren

Houtlook tegels zijn de perfecte oplossing voor mensen die schrik hebben om parket in de keuken of badkamer te leggen, terwijl ze dat toch dolgraag zouden willen hebben. Dankzij keramische houtlook tegels beschikt u snel en eenvoudig over een onderhoudsvriendelijke houtimitatie vloer. Net zo gezellig en beschikbaar in verschillende stijlen, afmetingen en texturen. Combineerbaar met elk type interieur - of dat nu klassiek of hedendaags is.

Feb 11

Marokkaanse Tegels

Voor betaalbare Marokkaanse tegels bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen.

Jan 24

Keramische Terrastegels

Voor betaalbare terrastegels, bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen.
Jan 09

De voordelen van keramische tegels voor je terras

Keramische tegels zijn erg veelzijdig en kunnen gebruikt worden in verschillende omgevingen, zoals een terras, zonder dat je je zorgen moet maken om waterschade of vlekken.