15 Juli 2021
Breed Assortiment aan Wandtegels
Wandtegels zijn ideaal voor ruimtes waar u liever geen gebruik maakt van behang of wandverf. Ook voor accentmuren in je woonkamer, keuken, hal, … kunnen ze perfect gebruikt worden. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en passen in elk interieur.

Wandtegels van topkwaliteit

Bij Tegeldwerg kan je terecht voor een zeer ruim assortiment aan wandtegels. Of u nu opzoek bent naar een neutrale tegel of eentje met een druk patroon, u bent bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn er ook talrijke formaten beschikbaar zoals 30x90cm, 30x60cm, 60x60cm,  23x120cm, etc. Wij helpen u graag met de keuze van de ideale wandtegel die past binnen uw interieur.

Creëer een stijlvolle ruimte die weinig onderhoud vereist met onze fantastische collectie wandtegels:

Effen wandtegels

Voor het ontwerpen van een neutrale muur in bijvoorbeeld uw badkamer zijn effenwandtegels ideaal. Ze brengen eventuele wanden met patroontegels in balans en zorgen ervoor dat de kamer niet te druk wordt.

Het volledig bekleden van een ruimte in effen wandtegels is natuurlijk ook geen probleem. Samen maken we de juiste keuze voor uw interieur.

Patroon wandtegels

Wandtegels met een patroon zijn dan weer ideaal om uw interieur een boost te geven. U kan er een unieke sfeer mee creëren die zowel u als uw gasten omver blaast. Het juiste patroon met de juiste tinten tilt je ruimte echt naar een hoger niveau. Gelukkig hebben wij een zeer ruim assortiment aan patroon wandtegels. Zo zit er steeds eentje tussen die bij u en uw interieur past.

Wandtegels kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u voordelig wandtegels kopen. Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. Door het brede assortiment vindt u zeker een tegel naar uw zin. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.
  • Minder betalen voor wandtegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68