01 Mei 2020
Wat kosten keramische tegels?

Wat kosten keramische tegels? Als je al eens rondgekeken hebt voor keramische tegels, dan weet je dat de prijzen variëren. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte, vorm en kleur van je tegels. Een prachtige vloertegel kan echter wel decennialang meegaan en zijn ze zijn bovendien makkelijk in onderhoud.

Keramische tegels zijn beschikbaar in elke kleur en elk patroon dat je maar kan bedenken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn keramtische tegels die eruit zien als een echte houten vloer of zelfs natuursteen. Daarbovenop kan je keramische tegels in elke kamer van je huis leggen.

Als je dol bent op de look van keramische tegels, maar ontmoedigt raakt door de prijs, geef dan niet te snel op. Bij De Tegeldwerg zijn er echte koopjes te doen en we hebben alles wat je hartje begeert.

Wat kosten keramische tegels bij De Tegeldwerg?

De prijzen op onze website betreft de prijs per m² excl. BTW - je zal al snel een idee krijgen van de kosten voor een keramische vloer door een kijkje te nemen in onze webshop. Er zijn tegels die op €4,90 / m² komen en vanaf die prijs loopt het natuurlijk op. Je zal al snel leren dat de meeste tegels rond een prijs van €14,90 - €19,90 / m² zitten, maar er zijn er natuurlijk ook die iets duurder uit gaan komen.

De afmetingen spelen natuurlijk ook een grote rol. Standaard maten zijn doorgaans de voordeligste keuze. Waar grote tegels heel stijlvol zijn, kosten ze doorgaans net iets meer en zit je met iets meer afval.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68