31 December 2018
Uitverkoop Tegels

Bij de Tegeldwerg kan je 365 dagen per jaar terecht voor tegels aan uitverkoop prijzen. Bovendien hebben wij steeds minstens 35.000 m² vloertegels in voorraad van de meest courante maten, stijlen en merken. 

Hier kan je terecht om onze tegels met uitverkoop prijzen te ontdekken. Keramische tegels zijn erg populair, omdat het een tijdloos en uniek product is. Bij De Tegeldwerg kan u terecht voor Italiaanse en Spaanse keramische tegels aan spotprijzen. Met andere woorden: veel lagere prijzen dan elders in Vlaanderen. Na uw bestelling online of in onze toonzaal te Retie, kan u deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

De Tegeldwerg: Reuzegoedkoop

Wat De Tegeldwerg pas echt uniek maakt, is dat er rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht word, waarna wij zelf instaan voor het transport naar onze toonzaal. Doordat wij deze aankopen concentreren bij een streng geselecteerd groepje leveranciers, vermijden we tal van tussenpersonen in de schakel. Wij moeten de koek dus niet langer delen met derde partijen en kunnen hierdoor onze prijzen enorm drukken.

Dat is de reden waarom u bij De Tegeldwerg het hele jaar door reuzegoedkope tegels kan verkrijgen.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod keramische tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68