31 Maart 2019
Terrastegels - De Beste Prijzen - Reuzegoedkoop

Voor betaalbare terrastegels bent u bij De Tegeldwerg aan het juiste adres. Omdat wij rechtstreeks bij de fabriek aankopen en zelf instaan voor het transport, kunnen wij de reuzegoedkope prijzen garanderen.

Waarschijnlijk betaald u nu te veel voor uw terrastegels. Niet elke leverancier van terrastegels is in de mogelijkheid om rechtstreeks bij de fabriek aan te kopen, laat staan om daarna zelf in te staan voor het transport.

De Tegeldwerg kan dat wel en dat maakt een groot verschil. Bovendien worden deze leveringen geconcentreerd bij slechts enkele afzenders, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn de tegels dewelke wij op bestelling aanbieden steeds aanzienlijk goedkoper dan in de reguliere handel.

Hier bij De Tegeldwerg beschikken we over een ruim aanbod waar vrijwel iedereen zijn gading zal kunnen vinden.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Daarnaast hebben wij belangrijke partijen (steeds minstens 35.000 m²) tegels in voorraad vanuit grote partijen die we zelf ter plaatse in Spanje en Italie kopen van de producenten. Deze tegels kopen wij steeds per volle vrachtwagen, zodat ook hier de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. De tegels zijn ter plaatse als partij te bekijken en te keuren, en worden onmiddellijk geleverd (of kunnen worden afgehaald). Vrijwel alle terrastegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in de eigentijdse trendy kleuren.

Geen Overdreven Luxe in onze Showroom

De terrastegels worden door ons uitgestald op zeer overzichtelijke wijze maar niet in een dure luxeuze toonzaal. Bovendien zijn we geopend vrijdag van 14.00 u tot 17.00u, zaterdag van 10.00 u tot 17.00 u en zondag van 14.00 u tot 17.00u of na afspraak. (Luc Cools 0477 530768 of info@tegeldwerg.be) Deze manier van werken bespaart uiteraard een enorme personeelskost alsook een belangrijke kost voor de presentatie in een dure toonzaal. Dit alles verklaart onze extreem lage prijzen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68