30 September 2017

In de regio rondom Turnhout kan je onder het genot van een lekker tasje koffie bij De Tegeldwerg te Retie tegels kopen. Je vind er kwaliteitstegels die toch reuze goedkoop zijn.

Tegels kopen regio Turnhout aan lage prijzen

In de regio van Turnhout (en ver daarbuiten) is De Tegeldwerg ongezien. Wij kopen grote oplagen kwaliteitstegels aan en regelen zelf het transport naar onze toonzaal in Retie. En oké... onze toonzaal is dan wel niet de meest luxueuze, maar wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe om onze tegels zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Wij laten onze prijzen voor zich spreken.

Ontdek prijzen die niet terug te vinden zijn in regio Turnhout en Vlaanderen. Wij kopen alles rechtstreeks bij de fabrikant aan zonder tussenpersonen. Er is geen luxueus ingerichte toonzaal, maar u heeft altijd rechtstreeks contact met de zaakvoerder.

Bij De Tegeldwerg kan terecht voor Italiaanse en Spaanse keramische tegels tegen groothandelsprijzen. Met andere woorden: veel lagere prijzen dan elders in Regio Turnhout. Bovendien hebben wij steeds 35.000m² tegels in voorraad en voeren wij een ruime selectie op bestelling. Na uw bestelling online of in onze toonzaal te Retie, kan u deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • De goedkoopste in Regio Turnhout
  • Kwaliteitstegels
  • Premium-label en non-Premium label
  • De gezelligste showroom in regio Turnhout
  • Rechtstreeks uit voorraad of op bestelling

Besparen Op Tegels

Wandel onze toonzaal te Retie binnen en raak overweldigt door onze goedkope prijzen. De Tegeldwerg is de ideale manier om te besparen op uw verbouwing. Vraag een offerte aan en ontdek hoeveel u dankzij De Tegeldwerg te Retie kan besparen.

In onze toonzaal hebben we ook een ruime selectie non-Premium label tegels. Dergelijke loten hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van hun moedertegel. Technisch zijn ze perfect in orde, maar kom ze gerust keuren. Bij de verkoop zullen we dit altijd vermelden en het is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

De Tegeldwerg: Tegels Bezichten te Retie

Wij hebben de gezelligste showroom van regio Turnhout. Bovendien zal u aanzienlijk besparen op de aankoop van uw tegels. U kan altijd een afspraak maken met zaakvoerder Luc Cools in onze showroom te Retie.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68