30 April 2019
Op zoek naar Tegels in Oostham? Kom onder het genot van een lekker tasje koffie een kijkje nemen bij De Tegeldwerg. Kwaliteit en toch reuze goedkoop.

Tegels in Oostham kopen aan lage prijzen

De Tegeldwerg is ongezien in de omgeving van Oostham. Wij kopen massaal kwaliteitstegels aan om daarna zelf het transport naar onze toonzalen in Retie en Oostham te regelen. En nee, onze toonzaal te Oostham is niet de meest luxueuze. Wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe om onze tegels zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

De prijzen die wij voeren zal u nergens anders terugvinden. Omdat we alles rechtstreeks kopen zijn er geen tussenpersonen die een graantje meepikken, er is geen luxueus ingerichte toonzaal en u heeft altijd rechtstreeks contact met de zaakvoerder.

Bij De Tegeldwerg kan u dus Italiaanse en Spaanse keramische tegels aankopen tegen veel lagere prijzen dan elders in de omgeving van Oostham. Bovendien hebben wij steeds 35.000m² tegels in voorraad en voeren wij een ruime selectie op bestelling. Na uw bestelling online of in onze toonzaal te Oostham of Retie, kan u deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • De goedkoopste in Oostham
  • Kwaliteitstegels
  • Premium-label en non-Premium label
  • De gezelligste showroom van de omgeving Oostham
  • Rechtstreeks uit voorraad of op bestelling

Besparen Op Tegels

Wanneer u onze toonzaal te Oostham binnenwandelt, bestaat de kans dat u overdondert zal zijn van onze goedkope prijzen. De Tegeldwerg is de ideale manier om te besparen op uw verbouwing. Vraag een offerte aan en ontdek hoeveel u dankzij De Tegeldwerg te Oostham kan besparen.

In onze toonzaal te Oostham hebben we ook een ruime selectie non-Premium label tegels. Dergelijke loten hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van hun moedertegel. Technisch zijn ze perfect in orde, maar kom ze gerust keuren te Oostham. Bij de verkoop zullen we dit altijd vermelden en het is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

De Tegeldwerg: Tegels Bezichten te Oostham

Wij hebben de gezelligste showroom van de regio Oostham. Bovendien zal u aanzienlijk besparen op de aankoop van uw tegels. Onze showroom te Oostham is enkel geopend op zaterdag van 10u00 u tot 16u00, maar u kan altijd een afspraak maken.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68