30 Juni 2017

Op zoek naar tegels in Arendonk? Kom onder het genot van een lekker tasje koffie een kijkje nemen bij De Tegeldwerg. Kwaliteit tegels en toch reuze goedkoop.

Tegels in Arendonk kopen aan lage prijzen

Oké, we geven het toe… De Tegeldwerg zit niet in Arendonk, maar na een kort ritje van enkele luttele minuten ben je er al. Dat is ook de reden waarom we zoveel tevreden klanten uit Arendonk de onze mogen noemen. 

De Tegeldwerg is dan ook ongezien in de omgeving van Arendonk en Retie. Wij kopen massaal kwaliteitstegels aan waarbij we zelf het transport regelen. De bewuste keuze om onze toonzaal niet luxueus aan te kleden, zorgt ervoor dat wij onze tegels zo goedkoop mogelijk aan kunnen bieden.

De prijzen die wij voeren zal u nergens anders terugvinden. Omdat we alles rechtstreeks kopen zijn er geen tussenpersonen die een graantje meepikken, er is geen luxueus ingerichte toonzaal en u heeft altijd rechtstreeks contact met de zaakvoerder.

Bij De Tegeldwerg kan u dus Italiaanse en Spaanse keramische tegels aankopen tegen veel lagere prijzen dan elders in de omgeving van Arendonk en Retie. Bovendien hebben wij steeds 35.000m² tegels in voorraad en voeren wij een ruime selectie op bestelling. Na uw bestelling online of in onze toonzaal te Retie, kan u deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • De goedkoopste nabij Arendonk
  • Kwaliteitstegels
  • Premium-label en non-Premium label
  • De gezelligste showroom van de omgeving Arendonk
  • Rechtstreeks uit voorraad of op bestelling

De Tegeldwerg

Wij hebben de gezelligste showroom van de regio rondom Arendonk. Bovendien zal u aanzienlijk besparen op de aankoop van uw tegels. Bezoek onze contactpagina en maak vandaag nog een afspraak om al onze goedkope tegels te bezichtigen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68