17 Juli 2018
Doldwaze Prijzen voor Keramische Tegels

De Tegeldwerg verkoopt keramische tegels aan doldwaze prijzen. Vloertegels, terrastegels, wandtegels, houtlook tegels, siertegels, ... Allemaal gaan ze reuzegoedkoop de deur uit.

Keramische Tegels

Keramische tegels zijn de perfecte keuze voor een stijlvol en gestroomlijnd oppervlak. Bovendien zijn ze makkelijk te reinigen en toch duurzaam genoeg om dagelijkse slijtage te weerstaan. Ze zijn perfect doorheen heel het huis - of ze nu in de badkamer, keuken of inkomhal liggen - onze collectie keramische tegels bestaat uit een fantastische keuze aan kleuren en maten. Met onze ruime keuze, zal u zeker een tegel vinden die perfect geschikt is voor uw project.

De keramische tegels die wij aanbieden zijn betaalbaar, duurzaam en zien er geweldig uit. Om deze unieke prijs-kwaliteit verhouding op de markt aan te bieden werkt De Tegeldwerg met een vernieuwde formule om keramische tegels aan te kopen. Bij een selectieve groep fabrikanten kopen wij rechtstreeks grote oplagen van Premium kwaliteit aan. Daarna regelen wij zelf het volledige vervoer naar ons magazijn en toonzaal. Op die manier kunnen wij de tegels veel goedkoper aanbieden.

 

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68