26 Mei 2017

Polis tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Polis tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Polis Ceramiche is een wereldwijd bekend merk in de keramiek sector dankzij de technische en esthetische kwaliteit van haar producten. Polis werd opgericht door de huidige eigenaars gebaseerd op een ondernemende visie en de sterkte van hun ideeën. Deze eigenschappen hebben van Polis een wereldleider gemaakt op vlak van productie en distributie van vloer- en wandtegels.

De missie van het bedrijf is om kwaliteitstegels te maken voor residentiële toepassingen, waarbij een uitstekende service gegarandeert wordt. De productie vindt plaats in Bondeno Gonzaga (Mantova) en beslaat ongeveer 150.000m² waar van meer dan een derde overdekt. Het bedrijf heeft meer dan 200 werknemers. De moderne productielijnen staan in voor meer dan 6.000.000m² tegels per jaar.

Polis heeft veel aandacht voor het milieau. In 2004 behaalde het bedrijf een ISO 14001 certificaat dat enkel weggelegd is voor bedrijven met beheersystemen die zich inzetten voor een lage impact op het milieu. In 2006 behaalde Polis een ISO 9001 certificaat voor de kwaliteit van haar vloer- en wandtegels.

Polis Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Polis tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Polis tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68