09 Maart 2017

Pamesa tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Pamesa tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68


Pamesa Cerámica is de moedermaatschappij van de Pamesa Group. Met meer dan 40 jaar ervaring, heeft Pamesa het pad geëffend op basis van innovatie. Pamesa heeft verschillende productie centra die uitgerust zijn met de nieuwste technologie. In haar voortdurend streven naar kwaliteit, bemachtigde ze in 1998 het ISO 9001 certificaat dat garandeert dat ze de strengste kwaliteitsnormen naleven.

Pamesa hecht veel belang aan een duurzame ontwikkeling door in haar faciliteiten milieu-management appartuur op te nemen zoals een installatie om afvalwater terug te winnen, 3 warmtekrachtkoppeling turbines voor de productie van electriciteit en recyclage van gassen.

Het concurrentievermogen van Pamesa Cerámica laat het bedrijf toe om snel te reageren op de vraag van de klant en trends in de markt. Door zichzelf op het hoogste niveau te positioneren kunnen ze werken met toonaangevende bedrijven in de publieke en private sector. Pamesa kan haar productiesysteem aanpassen, terwijl het trouw blijft aan de bedrijfsfilosofie: een uitstekende kwaliteit, design en prijs verhouding leveren.

Sinds 1997 is Pamesa verbonden aan de creativiteit van de prestigieuze, internationale modeontwerpster Agatha Ruíz de la Prada. Die samenwerking resulteert in Avant Garde collecties in de wereld van keramische vormgeving. Pamesa's inzet voor de sport is een vorm van inzet voor de samenleving, daarom is het de officiële sponsor van Villareal CF, werelkampioen triatlon Javier Gomez Noya en Valencia Basket. Met hen delen ze de waarden van teamwork, inzet en verbetering.

Pamesa is een leider in de keramiek industrie dat het tempo bepaald in design en innovatie.

Pamesa Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Pamesa tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Pamesa tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68