13 Januari 2017

Metropol tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Metropol tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Metropol Ceramica komt voort uit het verlangen om een geheel nieuwe visie op keramische tegels te creëren. Hun constante studies die gericht zijn op ontwikkelingen binnenin de markt hebben Metropol in de voorhoede van design geplaatst. Ze bieden fantastisch nieuwe vormen en kleuren aan.

Opgericht in 1974, is Metropol één van de trendsetters met meer dan 40 jaar ervaring. Hun avant-garde houding heeft hen een open geest geschonken op vlak van de laatste nieuwe estetische trends. Dat drijft hen om hun collectie keramische tegels constant te vernieuwen.

Ze geloven dat hun kwaliteit en oog voor detail de manier is om samenwerkingen te vormen met de meest uitgesproken professionals. Dat zorgt ervoor dat elk project volstrekt uniek is. Op die manier valt elk puzzelstukje op zijn plaats.

Metropol zorgt ervoor dat hun tegels voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard en tegelijk ook de nieuwste trends volgen. Bovendien leggen ze de nadruk op duurzaamheid zodat u een leven lang kan genieten van Metropol tegels.

Metropol Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Metropol tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Metropol tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68