29 Januari 2019
Marokkaanse Zelliges - Goedkope Patroontegels

Voor betaalbare Marokkaanse Zelliges of goedkope patroontegels, bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen.

Marokkaanse Patroontegels

Zellige tegels staan gekend voor hun verschillende varianten op vlak van glans, vlakheid, transparantie en diepte van de beglazing. De oppervlakte bevat een textuur met onregelmatigheden wat elke tegel een unieke uitstraling geeft. De Tegeldwerg beschikt over patroontegels in tal van formaten, kleuren en stijlen. Ideaal als wand- of vloertegel bij particuliere of zakelijke interieuren.

Een ruim assortiment van topkwaliteit

Ontdek onze patroontegels die rechtstreeks uit voorraad of op bestelling leverbaar zijn. Bij ons kan u terecht voor kwaliteitsvolle en duurzame Marokkaanse tegels. Daarnaast zijn er ook talrijke formaten beschikbaar. Of u nu tegels zoekt voor de woonkamer, keuken of hal - bij De Tegeldwerg bent u aan het juiste adres voor diverse stijlen en afmetingen. Er zit vast wel een tegel bij die aan al uw vereisten voldoet.

De voordelen van Zelliges

  • Een authentieke uitstraling
  • Ideaal voor keuken, badkamer of sanitair
  • Elke tegel is uniek
  • Diverse formaten en patronen
  • Karaktertegels ideaal voor aan de wand
  • Op afspraak te bezichtigen

De Tegeldwerg - Reuzegoedkoop

De unieke Tegeldwerg-formule geeft u de kans om tegels van topkwaliteit tegen reuzegoedkope prijzen aan te kopen. Wat De Tegeldwerg onderscheid is dat er rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht word, terwijl er ook zelf ingestaan word voor het transport. Daarbovenop worden deze aankopen geconcentreerd bij slechts enkele leveranciers, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn onze Marokkaanse tegels altijd reuzegoedkoop.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod keramische tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68