29 Augustus 2018
Reuzegoedkoop Marmer Tegels voor de Woonkamer Bestellen

Bij De Tegeldwerg kan u terecht om marmer tegels voor de woonkamer te bestellen. Er is ten alle tijde een ruime voorraad beschikbaar die u gelijk kan komen ophalen, maar ook een uitgebreider aanbod op bestelling. Onze aangeboden artikels betreft een partij per pallet, u kan per m² afnemen wat u nodig heeft.

De woonkamer is het hart van elk huis en vertelt een verhaal over de personen die erin wonen. Onze hedendaagse marmer tegels creëren een geraffineerde look met elegantie. Je kan ze online bestellen of ophalen in onze showroom.

De Tegeldwerg - Reuzegoedkoop

De unieke Tegeldwerg-formule geeft u de kans om marmertegels van topkwaliteit tegen reuzegoedkope prijzen aan te kopen. Wanneer u staat te popelen om aan een nieuw project te beginnen, dan wil u vast en zeker meteen marmerlook tegels gaan halen. Daarom hebben we steeds een ruim aanbod rechtstreeks uit voorraad leverbaar ter beschikking staan. Vindt u daar uw gading niet tussen? Dat lossen we graag op met ons uitgebreide aanbod marmertegels op bestelling beschikbaar.

Wat De Tegeldwerg pas echt onderscheid is dat er rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht word, terwijl er ook zelf ingestaan word voor het transport. Daarbovenop worden deze aankopen geconcentreerd bij slechts enkele leveranciers, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor is het keramisch marmer dat wij aanbieden reuzegoedkoop.

35.000m² Aan Tegels In Voorraad

De Tegeldwerg kiest bewust om steeds een actieve voorraad van minstens 35.000m² keramische tegels in huis te hebben. Daar zitten veel marmer tegels voor de woonkamer tussen. U kan onze tegels ter plaatste bezichtigen en keuren, om ze daarna in uw wagen in te laden. Laat u ze liever leveren? Voor een minimaal bedrag laten wij ze aan uw voordeur bezorgen. Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in de hedendaagse trendy stijlen.

Zoals u wel kan raden, is De Tegeldwerg te Retie ongezien in Vlaanderen. Wij kopen massaal tegels aan om daarna zelf het transport naar onze toonzaal in Retie te regelen. En nee, die toonzaal is niet de meest luxueuze. Wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe om onze tegels zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Onze voorraad kan u online bekijken en bestellen. Mocht u toch nog steeds twijfelen, dan nodigen wij u graag uit om in onze showroom te Retie de tegels te komen keuren. Wij hebben de gezelligste showroom van Vlaanderen. U kan altijd een afspraak maken met zaakvoerder Luc Cools en onder het genot van een lekker tasje koffie zelf de kwaliteit evalueren.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod woonkamertegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68