28 Februari 2019
Keukentegels

Voor betaalbare keukentegels, bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen.

Geef de vloeren en muren van je keuken een extra cachet met Spaanse of Italiaanse keramische tegels. Voeg een patroon toe om je keuken wat op te fleuren of ga voor een steenlook om de rustieke stijl van je keuken te accentueren. Bij De Tegeldwerg vindt u vast en zeker de keukentegels die de juiste, gewenste sfeer creëren met tegels in een brede waaier aan kleuren. 

Creëer een stijlvolle keuken die weinig onderhoud vereist met onze fantastische collectie keukentegels:

Wandtegels

Creëer een betegelde spatwand boven je kookvuur of wasbak. Klik hier >>

Vloertegels

Gemakkelijk te reinigen vloertegels zijn de perfecte keuze voor een druk familiehuis. Klik hier >>

Patroontegels

Een subtiele manier om wat kleur toe te voegen aan je keukenmuren. Klik hier >>

Keukentegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope keukentegels kopen. Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope keukentegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.
  • Minder betalen voor keukentegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68