09 Januari 2020
De voordelen van keramische tegels voor je terras

Keramische tegels zijn erg veelzijdig en kunnen gebruikt worden in verschillende omgevingen, zoals een terras, zonder dat je je zorgen moet maken om waterschade of vlekken.

Net zoals keramische tegels voor binnen, komen keramische tegels voor het terras in een grote variëteit kleuren en stijlen. Terrastegels moeten sterk, hard en duurzaam zijn, want zo weerstaan ze de weerselementen. Of het nu gaat om extreme hitte, regen, sneeuw, zwaar gebruik (of allemaal) - ze moeten in staat zijn om dit te weerstaan, maar tegelijkertijd ook een ruimtelijke sfeer reflecteren die attractief en functioneel is.

De voordelen van Keramische Tegels

Keramische Waterbestendighed

Geglazuurde keramische tegels hebben een beschermen laagje dat bovenop het materiaal rust. Dat maakt ze ondoordringbaar door water en beschermd ze tegen vlekken. Ze zijn ook van nature resistent tegen de slijtage van erg natte omstandigheden.

Duurzaamheid

Een keramische vloer is erg sterk en het is zeer moeilijk om de tegels te doen barsten. Kwaliteitsvloer kan wel meer dan 20 jaar meegaan als hij goed onderhouden wordt. Mocht je toch de pech hebben dat een tegel barst, dan kan je deze gemakklijk vervangen.

Onderhoudsvriendelijk

Keramische tegels zijn erg makkelijk in onderhoud. Vuil, vlekken en vocht blijft op het oppervlak rusten, waardoor je dit gemakkelijk kan opvegen. Regelmatig onderhoud bestaat uit een keer vegen of stofzuigen (met een zachte borstel). Als er zich toch vlekken voorkomen, kan je deze doorgaans verwijderen met de betere schoonmaakmiddelen.

Designmogelijkheden

De moderne fabricatietechnieken laten keramiekproducenten toe om materialen te maken die geprint kunnen worden op verschillende manieren. Op die manier kunnen tegels voorzien worden van patronen of motiefjes. Men kan ze ook er uit laten zien als een hardhoutsoort of natuurlijke steen. 

Betaalbaar 

Dankzij de unieke Tegeldwerg-formule kan u keramische terrastegels van topkwaliteit kopen aan reuzegoedkope prijzen. Wanneer u staat te popelen om een nieuw terras aan te leggen, dan wil u vast en zeker meteen terrastegels gaan halen. Dat is de reden waarom we steeds een ruim aanbod in voorraad hebben liggen. Vindt u daar uw gading niet tussen? Dat lossen we graag op met ons uitgebreide aanbod terrastegels op bestelling beschikbaar.

Wat De Tegeldwerg pas echt onderscheid is dat er rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht word, terwijl er ook zelf ingestaan word voor het transport. Daarbovenop worden deze aankopen geconcentreerd bij slechts enkele leveranciers, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn de keramische tegels die wij aanbieden reuzegoedkoop.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod keramische tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68