19 Oktober 2018
Keramiek Tegels voor de Living Kopen

Als u keramiek tegels voor de living wil kopen tegen betaalbare prijzen, dan bent u op de juiste plek. De Tegeldwerg heeft een immense tegelcollectie in allerlei stijlen, maten, kleuren en afwerkingen - van moderne hexagonale tegels tot keramische vloertegels, je zal gegarandeerd de perfecte tegels voor uw huis vinden!

Tegels in de Living

De woonkamer is het hart van het huis en verdient enkel en alleen het allerbeste op vlak van interieurdesign. Vloertegels voor de living zijn beschikbaar in levendige kleuren, patronen, vormen en maten. Dat betekent dat er geen tekort zal zijn aan mooie, praktische vloertegels voor uw woonkamer.

Een ruim assortiment tegels van topkwaliteit

Ontdek onze keramiek tegels die vrij zijn van de nadelen die veel oppervlakken met zich meebrengen. Perfect combineerbaar met een vloerverwarming en de laatste jaren immens populair. Dankzij de vooruitgang in techniek, kan je keramiek tegels in tal van imitatie-looks vinden: denk daarbij aan houtlook, betonlook, marmerlook, etc. Daarnaast zijn er ook talrijke formaten beschikbaar en wij beschikken zelfs over 90x90 tegels.

Of u nu tegels zoekt voor de woonkamer, keuken of hal - bij De Tegeldwerg bent u aan het juiste adres voor diverse stijlen en afmetingen. Er zit vast wel een tegel bij die aan al uw vereisten voldoet.

De voordelen van keramiek tegels

  • Krasbestendig
  • Vorstvrij (ideaal voor op het terras)
  • Makkelijk in onderhoud
  • Lange levensduur
  • Meubilair laat geen afdruk achter
  • Vochtbestendig (ideaal voor badkamers, douches, zwembaden, etc.

De Tegeldwerg - Reuzegoedkoop

De unieke Tegeldwerg-formule geeft u de kans om tegels voor de living van topkwaliteit tegen reuzegoedkope prijzen aan te kopen. Wat De Tegeldwerg onderscheid is dat er rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht word, terwijl er ook zelf ingestaan word voor het transport. Daarbovenop worden deze aankopen geconcentreerd bij slechts enkele leveranciers, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn onze keramische tegels altijd reuzegoedkoop.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod keramische tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68