30 November 2018
Houtlook Vloertegels: Waarom Zijn Ze Zo Populair?

Houtlook vloertegels zijn enorm populair. Keramische houtimitatie vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, krasvrij en bovenal: vochtbestend. Alle eigenschappen van een heuse klassieker.

Iedereen vindt een houten parketvloer erg mooi. Het is een tijdloos natuurproduct, maar heeft toch enkele ongemakken. Houtlook vloertegels zijn vrij van deze nadelen. Je kan ze perfect combineren met een vloerverwarming en dankzij de vooruitgang in techniek, kan je ze bijna niet meer onderschouden van echt hout. Door die populariteit zijn er nu ook talrijke formaten beschikbaar zoals 23x120cm, 20x114cm, 30x150cm, 30x180cm, etc.

Altijd al gedroomd van een houten vloer in je badkamer? De keramische tegels met imitatielook zijn vochtbestendig en dus ideaal voor badkamers, douches, zwembaden, etc. Waarschijnlijk ben je dol op een houten terras, maar heeft het onderhoud je afgeschikt. Deze tegels zijn vorstvrij, krasbestendig en makkelijk in onderhoud. Bovendien laat meubilair geen afdruk achter, wat hun verlengde levensduur extra waardevol maakt.

Ook overtuigd van de voordelen?

Ontdek het houtlook assortiment

Op onze webshop kan u terecht voor een greep uit onze collectie houtlook tegels. U vindt er tegels rechtstreeks uit voorraad leverbaar, maar ook een ruime collectie op bestelling. Eens je een imitatielook tegel hebt gevonden die aan je vereisten voldoet, dan is het handig om te weten dat we voor een kleine meerprijs deze tegels aan je voordeur laten leveren. Liever eerst even bezichtigen? Geen probleem, maak een afspraak in onze showroom re Retie waar we een ruime collectie uitgestald hebben staan.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68