27 December 2018

In de regio Antwerpen kan je onder het genot van een lekker tasje koffie bij De Tegeldwerg te Retie goedkope tegels kopen. Je vind er kwaliteitstegels die reuze goedkoop zijn.

Tegels kopen aan lage prijzen in de provincie Antwerpen

In de provincie Antwerpen is De Tegeldwerg ongezien. Wij kopen grote oplagen kwaliteitstegels aan en regelen zelf het transport naar onze toonzaal in Retie. En oké... onze toonzaal is dan wel niet de meest luxueuze, maar wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe. Zo kunnen wij onze tegels zo goedkoop mogelijk aanbieden. Wij laten onze prijzen voor zich spreken.

Ontdek prijzen die niet terug te vinden zijn in Antwerpen en Vlaanderen. Wij kopen alles rechtstreeks bij de fabrikant aan zonder tussenpersonen. Er is geen luxueus ingerichte toonzaal, maar u heeft altijd rechtstreeks contact met de zaakvoerder.

Bij De Tegeldwerg kan u terecht voor Italiaanse en Spaanse keramische tegels tegen groothandelsprijzen. Met andere woorden: veel lagere prijzen dan elders in Antwerpen. Bovendien hebben wij steeds 35.000m² tegels in voorraad en voeren wij een ruime selectie op bestelling. Na uw bestelling online of in onze toonzaal te Retie, kan u deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • De goedkoopste in Antwerpen
  • Kwaliteitstegels
  • Premium-label en non-Premium label
  • De gezelligste showroom van Vlaanderen
  • Rechtstreeks uit voorraad of op bestelling

Besparen Op Tegels

Wandel onze toonzaal te Retie binnen en raak overweldigt door onze goedkope prijzen. De Tegeldwerg is de ideale manier om te besparen op uw verbouwing. Vraag een offerte aan en ontdek hoeveel u dankzij De Tegeldwerg te Retie kan besparen.

In onze toonzaal hebben we ook een ruime selectie non-Premium label tegels. Dergelijke loten hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van hun moedertegel. Technisch zijn ze perfect in orde, maar kom ze gerust keuren. Bij de verkoop zullen we dit altijd vermelden en het is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

De Tegeldwerg: Tegels Bezichten te Retie

Wij hebben de gezelligste showroom van de provincie Antwerpen. Bovendien zal u aanzienlijk besparen op de aankoop van uw tegels. U kan altijd een afspraak maken met zaakvoerder Luc Cools in onze showroom te Retie.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68