22 Maart 2017

Geotiles tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Geotiles tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68


Geotiles wil haar klanten de meeste avant-garde designs aanbieden en dat met een uitstekende kwaliteit en een gewetensvolle service. Dat beleid heeft hen doorheen de jaren de mogelijkheid gegeven om aanwezig te zijn in meer dan 100 landen doorheen de vijf continenten met een betrouwbaar dealernetwerk. Hierdoor zijn ze al enkele jaren bekroond geweest door het Chamber Of Commerce met de Export Prize.

Hun geautomatiseerde magazijn geeft hen een voordeel in afhandeling, logistiek en maakt het makkelijker om aan de individuele noden van hun klanten te voldoen, want zij zijn afhankelijk van de snelheid en efficiëntie die zij behalen bij de verwerking van bestellingen.

Geotiles is altijd bezorgd geweest om het milieu en het gebruik van milieuvriendelijke technologieën, hoogwaardige en veilige grondstoffen en de best mogelijke werkomstandigheden.

Geotiles Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Geotiles tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Geotiles tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68