16 Februari 2017

Durstone tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Durstone tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Durstone is een welbekend merk van referentie in de competitieve keramiek sector. Vanaf het begin was hun doel klaar en duidelijk: de beste leverancier van technisch porcelein worden met een hoge standaard in design en kwaliteit. Binnen een markt die toen ongecompliceerd was, blinkte Durstone uit door haar filosofie. Durstone is anders en dat maakte ze speciaal vanaf het begin.

Hun vak bestaat uit het analyzeren van trends, testen van kwaliteit en weten wat de nieuwste technologische innovaties voor porcelein zijn met als doel het aanbieden van een catalogus bomvol collecties die voorzichtig uitgekozen werden om aan de hoogste standaard te voldoen. Zowel voor techniciteit alsook voor estetische noodzakelijkheid.

Maar hun werk is niet gedaan na de productontwikkeling en wordt vergezeld met de nodige inspanningen voor hun faciliteiten, apparatuur en uiteraard ook voor de marketing en promotie doeleinden. Met inzet en toewijding heeft Durstone hun merk en producten naar de top van de Spaanse en Internationale markt gelanceerd en blijven ze werken met het enthousiasme en inzet van de allereerste dag.

Durstone Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Durstone tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Durstone tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68