22 April 2017

Baldocer tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Baldocer tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Baldocer Céramica ontwerpt, produceert en verdeelt keramische producten. Het bedrijf biedt een groot gamma porceleinen en keramische wandtegels en vloertegels aan voor de keuken, badkamer, exterieur en interieur. Ondanks hun grote bekendheid vanwege hun wandtegels, hebben ze een prachtige selectie vloertegels die steeds populairder worden in Vlaanderen.

Baldocer is een leider in de productie van keramische tegels. Sinds hun begin, en met meer dan 20 jaar ervaring, heeft Baldocer steeds een strategie op basis van klantenservice gehandhaaft en een constante interesse getoont in de behoeften en verlangen van de samenleving. Hierdoor heeft Baldocer hun producten gediversifieerd, nieuwe faciliteiten geopend en zijn ze aanwezig in meer dan honderdtwintig landen.

Baldocer Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Baldocer tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Baldocer tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68