01 April 2020
Badkamertegels

Voor betaalbare badkamertegels, bent u aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft een immense collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope prijzen. Geef je badkamer stijl en karakter met Spaanse of Italiaanse keramische tegels met of zonder patroon. Bij De Tegeldwerg vindt u vast en zeker de badkamertegels die de juiste, gewenste sfeer creëren met tegels in een brede waaier aan kleuren. 

Badkamertegels van topkwaliteit

Ontdek onze badkamertegels en alle voordelen die zij met zich meebrengen. Perfect combineerbaar met een vloerverwarming en de laatste jaren immens populair. Dankzij de vooruitgang in techniek, kan je badkamertegels met een hout- of marmerlook bijna niet meer onderschouden van de echt versies. Daarnaast zijn er ook talrijke formaten beschikbaar zoals 23x120cm, 20x114cm, 30x150cm, 30x180cm, etc. 

Geef je badkamer stijl en karakter met Spaanse of Italiaanse keramische tegels met of zonder patroon. Bij De Tegeldwerg vindt u vast en zeker de badkamertegels die de juiste, gewenste sfeer creëren met tegels in een brede waaier aan kleuren. 

Creëer een stijlvolle badkamer die weinig onderhoud vereist met onze fantastische collectie badkamertegels:

Wandtegels

Volg de laatste nieuwe trend en creëer een kenmerkende tegelmuur in uw badkamer. Klik hier >>

Vloertegels

Zorg dat je het niet koud krijgt na het douchen met waterbestendige tegels die ook geschikt zijn voor vloerverwarming. Klik hier >>

Patroontegels

Voeg een beetje kleur toe aan de badkamer met opvallende patroontegels. Klik hier >>

Badkamertegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope badkamertegels kopen. Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope badkamertegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.
  • Minder betalen voor badkamertegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68