30 Juni 2018
Badkamer Tegels 30x30
Bij De Tegeldwerg kan u terecht voor de 30x30 badkamer tegels. We hebben steeds >35.000 m² tegels in voorraad. Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn beschikbaar in tal van formaten (30x30, 60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in eigentijdse trendy kleuren. Ontdek ons ruime aanbod badkamer tegels en bestel ze online bij De Tegeldwerg.

Verkoop van Badkamertegels in Retie

De keuze voor de juiste badkamertegels is erg belangrijk. Badkamers hebben een anti-slip oppervlak nodig om het risico op ongevallen te verlagen en er zijn enkele verstandige mogelijkheden beschikbaar om glijpartijen te voorkomen.  In onze collectie vloertegels bieden wij een fantastische keuze van kleuren en maten aan, zodat u niet hoeft in te boeten op stijl.

Onze badkamer tegels zijn gemaakt met een lange levensduur. U kan bovendien kiezen uit verschillende maten 30x3060x60, 80x80 en zelf 90x90.

 

Waarom Badkamertegels Kopen Bij De Tegeldwerg?

Hoe we die buitengewone prijzen kunnen aanbieden?

Wat uw keuze van badkamertegels ook mag zijn, u zal snel ontdekken dat wij de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen aanbieden. We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met een selectieve groep fabrikanten waarvan we rechtstreeks grote oplagen van Premium kwaliteit tegels aankopen. Bovendien regelen wij zelf het volledige vervoer naar ons magazijn en toonzaal. Op die manier kunnen wij de tegels veel goedkoper aanbieden zonder aan kwaliteit in te boeten.

Onze budget tegels geven u zelfs de mogelijkheid om een perfecte tegelafwerking te bekomen zonder uw bankrekening te plunderen. Ze dragen dan geen Premium label, maar ze zijn technisch perfect in orde.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68