07 Februari 2017

Argenta tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Argenta tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Argenta Ceramica bestaat uit een jong en dynamisch team dat onderzoek doet naar de vereisten van de hedendaagse en aan die noden tracht te voldoen met technische en estetische mogelijkheden. Hun nieuwe generatie kwaliteitsproducten zijn het resultaat van onderzoek en gebruik van de meest geavanceerde technologie geïmplementeerd binnen een hoog gekwalificeerd team. Hun eigen ontwerp en ontwikkeling brengen ze op die manier tot stand.

Ondanks het jonge bestaan, is Argenta uitgegroeid tot één van de leiders binnen de Spaanse keramiek industrie. Ze verdelen meer dan 20 miljoen vierkante meter per jaar, verdeeld binnen een grote waaier aan producten gaande van de meest klassieke tegels tot avant-garde. De catalogus bestaat uit maten zoals 30x90cm, 45x90cm, 60x120cm en 90x90cm tegels.

Hun inspanningen in de ontwikkeling van nieuwe producten en de evolutie daarvan gaat hand in hand met een ambitieus marketing plan. Bovendien bieden ze een toegeweide, klantgerichte service aan die nog meer waarde geven aan hun producten die reeds staan voor kwaliteit. Kies wijselijk en vertrouw op Argenta tegels.

Argenta Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Argenta tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Argenta tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68