18 December 2019
Waar kan ik goedkope tegels kopen?

Waar kan ik goedkope tegels kopen? Dat kan je online bij De Tegeldwerg of in onze showroom te Provinciebaan 67, 2470 Retie.

De Tegeldwerg Formule

De Tegeldwerg onderscheid zich door rechtstreeks bij gerenommeerde fabrikanten aan te kopen en zelf in te staan voor het transport. Bovendien worden alle aankopen geconcentreerd bij een select groepje leveranciers. Hierdoor vallen tal van tussenpersonen uit de schakel weg en zijn de keukentegels dewelke wij aanbieden reuzegoedkoop.

Dankzij de unieke Tegeldwerg-formule heeft u nu de kans om tegels van topkwaliteit reuzegoedkoop aan te schaffen. Welke stijl u ook wil creëren, bij De Tegeldwerg vind u vast en zeker een tegel die u echt leuk vind en aan al uw vereisten voldoet. Simpel en elegant of met veel kleur, onze keukentegels kunnen net zo creatief als u zijn.

35.000m² Aan Tegels In Voorraad

De Tegeldwerg kiest bewust om steeds een actieve voorraad van minstens 35.000m² keramische tegels in huis te hebben. Daar zitten veel goedkope tegels tussen. U kan onze tegels dus ter plaatste komen bezichtigen en keuren, om ze daarna in uw wagen in te laden. Laat u ze liever leveren? Voor een minimaal bedrag laten wij ze aan uw voordeur bezorgen.

Zoals u wel kan raden, is De Tegeldwerg te Retie ongezien in Vlaanderen. Wij kopen massaal tegels aan om daarna zelf het transport naar onze toonzaal in Retie te regelen. En nee, die toonzaal is niet de meest luxueuze. Wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe om onze tegels zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Onze voorraad kan u online bekijken en bestellen. Mocht u toch nog steeds twijfelen, dan nodigen wij u graag uit om in onze showroom te Retie de tegels te komen keuren. Wij hebben de gezelligste showroom van Vlaanderen. U kan altijd een afspraak maken met zaakvoerder Luc Cools en onder het genot van een lekker tasje koffie zelf de kwaliteit evalueren.

Collectietegels

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod terrastegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68