31 Maart 2020
Vloertegels waar je niets op ziet
Vloertegels waar je niet op ziet? Dan bent u bij De Tegeldwerg aan het juiste adres. De Tegeldwerg heeft immers een ruime collectie in allerlei stijlen en dit aan reuzegoedkope stijlen. Keramische vloertegels zijn de perfecte keuze als u een vloertegel zoekt waar je niets op ziet. Ze zijn bovendien simpel te reinigen en duurzaam genoeg om dagdagelijks gebruik te weerstaan. Door de ruime collectie stijlen en kleuren zijn ze perfect te gebruiken in elke kamer van het huis. In onze collectie keramische vloertegels bieden wij een fantastische keuze van kleuren en maten aan.

Op welke kleur vloertegel zie je niets?

Op welke kleur vloertegel je binnen uw huis het niets ziet is afhankelijk van enkele factoren:

Het is belangrijk om te weten dat je rekening moet houden met het contrast van het vuil en de kleur van de vloer. Op een witte vloer zie veel sneller donker vuil, terwijl je op een zwarte vloer meestal licht gekleurd vuil sneller zal zien. De andere soorten vloeren, zoals betonlook tegels of keramische parkettegels, zijn daarentegen juist heel praktisch op vlak van de kleurcontrasten.

Verder heeft het uiteraard ook te maken met de bewoners en huisdieren die de vloer voornamelijk betreden. Heb je een hond met zwarte haren? Dan kies je best niet voor een lichtgekleurde vloer.

De voordelen van keramiek tegels

  • Krasbestendig
  • Vorstvrij (ideaal voor op het terras)
  • Makkelijk in onderhoud
  • Lange levensduur
  • Meubilair laat geen afdruk achter
  • Vochtbestendig (ideaal voor badkamers, douches, zwembaden, etc.

Waarom Keramische Vloertegels Kopen Bij De Tegeldwerg?

Wat uw keuze van vloertegels ook mag zijn, u zal snel ontdekken dat wij de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen aanbieden. Hoe we die buitengewone prijzen kunnen aanbieden? We hebben betrouwbare relaties opgebouwd met een selectieve groep fabrikanten waarvan we rechtstreeks grote oplagen van Premium kwaliteit tegels aankopen. Bovendien regelen wij zelf het volledige vervoer naar ons magazijn en toonzaal. Op die manier kunnen wij de tegels veel goedkoper aanbieden zonder aan kwaliteit in te boeten.

Onze budget tegels geven u zelfs de mogelijkheid om een perfecte tegelafwerking te bekomen zonder uw bankrekening te plunderen. Ze dragen dan geen Premium label, maar ze zijn technisch perfect in orde.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68