17 September 2017

De Tegeldwerg staat gekend om haar vloertegels voor groothandelsprijzen. Kwaliteitstegels aan groothandelsprijzen direct beschikbaar voor het publiek. De prijzen die wij voeren zal u nergens anders terugvinden omdat we alles rechtstreeks kopen zonder tussenpersonen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Vloertegels aan groothandelsprijzen

Wij voeren een ruime selectie vloertegels. In totaal hebben we steeds minstens 35.000m² vloertegels, wandtegels, terrastegels en dergelijke in voorraad beschikbaar. Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90). Er is zelfs een ruime collectie houtlook tegels, marmerlook tegels, en steenstrips. Ontdek onze webshop met foto's van onze vloertegels in voorraad of op bestelling. Onze selectie vloertegels aan groothandelsprijzen zijn eenvoudigweg de goedkoopste op de Belgische markt.

We weten hoe moeilijk en beangstigend het kan overkomen om de juiste tegels uit te kiezen. Daarom hebben we een gezellige showroom ingericht te Retie waar u onder het genot van een koffie tot rust kan komen om op het gemak de kwaliteit van onze vloertegels te ervaren. Bovendien heeft De Tegeldwerg de nodige ervaring om u bij te staan met deskundig advies zodat uw visie tot leven kan komen. Met een levering op schema en binnen uw budget.

Reuzegoedkope Vloertegels

Onze unieke formule geeft ons de kans om producten van de beste kwaliteit aan groothandelsprijzen aan te bieden. Wat De Tegeldwerg onderscheid is dat we bij rechtstreeks bij de fabrikant aankopen en ook zelf het transport organiseren. Bovendien worden deze leveringen geconcentreerd bij slechts enkele afzenders, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn de vloertegels dewelke wij op bestelling aanbieden steeds aan groothandelsprijzen.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod vloertegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om vloertegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Kwaliteit met een glimlach

De Tegeldwerg draagt klantvriendelijkheid en beschikbaarheid van voorraad hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat we klaar staan om elke bestelling te behandelen. Of het nu een paar tegels voor een keuken zijn of de vloer van een groot commerciëel project. Met meer dan 35.000m² op voorraad en een variëteit aan klassieke, moderne en grote tegels, is De Tegeldwerg goed uitgerust om aan de vereisten van alle klanten te voldoen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68