29 November 2018
Budget Vloertegels: Uitverkoop Prijzen het Hele Jaar Door

Bij de Tegeldwerg kan je het hele jaar lang terecht voor vloertegels aan uitverkoop prijzen. Bovendien hebben wij steeds minstens 35.000 m² vloertegels in voorraad van de meest courante maten, stijlen en merken. 

Hier kan je terecht om onze vloertegels met uitverkoop prijzen te ontdekken. Keramische tegels zijn enorm populair, vooral omdat het een tijdloos en uniek product is. Wanneer je een vloer zoekt die geschikt is voor vloerverwarming, maar weinig onderhoud vereist, dan is keramiek de beste oplossing. Bovendien is de fabricatietechniek zo verbeterd, dat de tegels in verschillende stijlen en imitatielooks verkrijgbaar zijn.

Ben jij al bekend met De Tegeldwerg-formule?

Wat De Tegeldwerg echt uniek maakt, is dat er rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht word, waarna wij zelf instaan voor het transport naar onze toonzaal. Doordat wij deze aankopen concentreren bij een streng geselecteerd groepje leveranciers, vermijden we tal van tussenpersonen in de schakel. Wij moeten de koek dus niet langer delen met derde partijen en kunnen hierdoor onze prijzen enorm drukken.

Dat is de reden waarom u bij De Tegeldwerg het hele jaar door reuzegoedkope tegels kan verkrijgen.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod keramische tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68