29 November 2017

De Tegeldwerg heeft steeds een groot lot vloertegels in voorraad. U kan deze gelijk ophalen of tegen een klein bedrag laten bezorgen. Onze aangeboden artikels betreft een partij per pallet, u kan per m² afnemen wat u nodig heeft.

De Tegeldwerg - Reuzegoedkoop

Onze unieke formule geeft u de kans om kwaliteitsproducten reuzegoedkoop rechtstreeks uit voorraad aan te kopen. Wij begrijpen dat u staat te popelen om aan dat nieuwe project te beginnen, daarom is er een grote voorraad vloertegels aanwezig zodat u direct aan de slag kan gaan.

Wat De Tegeldwerg pas echt onderscheid is dat we rechtstreeks bij de fabrikant aankopen en ook zelf het transport organiseren. Bovendien worden deze leveringen geconcentreerd bij slechts enkele afzenders, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn de vloertegels dewelke wij op voorraad hebben steeds aan groothandelsprijzen.

Om die snelle levering te garanderen, kiezen wij ervoor om steeds een actieve voorraad van minstens 35.000m² vloertegels in huis te hebben. U kan deze vloertegels dus ter plaatste komen bezichtigen en keuren, om ze daarna in uw wagen in te laden. Laat u ze liever leveren? Voor een minimaal bedrag laten wij ze aan uw voordeur bezorgen. Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in de hedendaagse trendy stijlen.

Grote Voorraad in Vloertegels

Zoals u wel kan raden, is De Tegeldwerg te Retie ongezien in Vlaanderen. Wij kopen massaal vloertegels aan om daarna zelf het transport naar onze toonzaal in Retie te regelen. En nee, die toonzaal is niet de meest luxueuze. Wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe om onze vloertegels zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Onze voorraad kan u online bekijken en bestellen. Mocht u toch nog steeds twijfelen, dan nodigen wij u graag uit om in onze showroom te Retie de vloertegels te komen keuren. Wij hebben de gezelligste showroom van Vlaanderen. U kan altijd een afspraak maken met zaakvoerder Luc Cools en onder het genot van een lekker tasje koffie zelf de kwaliteit evalueren.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod vloertegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om vloertegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68