20 Maart 2018

Geniet van uw tuin in het comfort van uw eigen terras met terrastegels. De Tegeldwerg beschikt over alle kwaliteitstegels die u nodig heeft om een gloednieuw terras met keramische tegels aan te leggen.

Keramische tegels hebben enorm veel voordelen. Ze zijn makkelijk in onderhoud, vorstvrij, verliezen hun kleur niet, zijn onaantastbaar door licht, vrij van algen en schimmelvorming en nagenoeg onverslijtbaar. Kiezen voor keramische terrastegels kan uw terras praktisch onderhoudsvrij maken. Zo creëert u een waardevolle extra ruimte waar uw  vrienden en familie graag zullen vertoeven.

Terrastegels geven u de mogelijkheid om een idyllische ruimte in uw tuin aan te leggen. Dankzij hun veelzijdigheid en gemak in onderhoud zijn ze enorm populair geworden. Dat zorgt ervoor dat fabrikanten een uitgebreide keuze in verschillende prints en kleurtinten aanbieden. Bij De Tegeldwerg vindt u in het assortiment tegels van groot formaat 60x60, 80x80 en zelfs 90x90 in de eigentijdse trendy kleuren

35.000m² Aan Tegels In Voorraad

De Tegeldwerg kiest bewust om steeds een actieve voorraad van minstens 35.000m² keramische tegels in huis te hebben. Daar zitten veel terrastegels tussen. U kan onze tegels dus ter plaatste komen bezichtigen en keuren, om ze daarna in uw wagen in te laden. Laat u ze liever leveren? Voor een minimaal bedrag laten wij ze aan uw voordeur bezorgen.

Zoals u wel kan raden, is De Tegeldwerg te Retie ongezien in Vlaanderen. Wij kopen massaal tegels aan om daarna zelf het transport naar onze toonzaal in Retie te regelen. En nee, die toonzaal is niet de meest luxueuze. Wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe om onze tegels zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Onze voorraad kan u online bekijken en bestellen. Mocht u toch nog steeds twijfelen, dan nodigen wij u graag uit om in onze showroom te Retie de tegels te komen keuren. Wij hebben de gezelligste showroom van Vlaanderen. U kan altijd een afspraak maken met zaakvoerder Luc Cools en onder het genot van een lekker tasje koffie zelf de kwaliteit evalueren.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod terrastegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68