07 Oktober 2017

De Tegeldwerg staat gekend om haar terrastegels voor groothandelsprijzen. Kwaliteitstegels aan groothandelsprijzen direct beschikbaar voor het publiek. De prijzen die wij voeren zal u nergens anders terugvinden omdat we alles rechtstreeks kopen zonder tussenpersonen.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Terrastegels aan groothandelsprijzen

Ontdek één van de ruimste collecties terrastegels. Onze totale voorraad terrastegels, wandtegels, vloertegels en meer bestaat steeds uit zo'n 35.000m². Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90). Er is zelfs een ruime collectie houtlook tegels, marmerlook tegels, en steenstrips. Ontdek onze webshop met foto's van onze terrastegels in voorraad of op bestelling. Onze selectie terrastegels aan groothandelsprijzen zijn eenvoudigweg de goedkoopste op de Belgische markt.

We weten hoe moeilijk en beangstigend het kan overkomen om de juiste tegels uit te kiezen. Daarom hebben we een gezellige showroom ingericht te Retie waar u onder het genot van een koffie tot rust kan komen om op het gemak de kwaliteit van onze terrastegels te ervaren. Bovendien heeft De Tegeldwerg de nodige ervaring om u bij te staan met deskundig advies zodat uw visie tot leven kan komen. Met een levering op schema en binnen uw budget.

Reuzegoedkope Terrastegels

Dankzij De Tegeldwerg formule, heeft u nu de kans van uw leven om terrastegels van de beste kwaliteit aan groothandelsprijzen aan te kopen. De Tegeldwerg is uniek in zijn vak, omdat we rechtstreeks bij de fabrikant aankopen en ook zelf het transport regelen. Wij concentreren daarom ook onze aankopen bij enkele specifiek uitgekozen leveranciers. Daarbovenop schakelen wij tal van tussenpersonen uit, want de graantjes die zij normaal meepikken geven wij liever aan u. Daardoor zijn de terrastegels dewelke wij op bestelling aanbieden steeds aan groothandelsprijzen.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod terrastegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om terrastegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Kwaliteit met een glimlach

De Tegeldwerg draagt klantvriendelijkheid en beschikbaarheid van voorraad hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat we klaar staan om elke bestelling te behandelen. Of het nu een paar tegels voor een keuken zijn of de vloer van een groot commerciëel project. Met meer dan 35.000m² op voorraad en een variëteit aan klassieke, moderne en grote tegels, is De Tegeldwerg goed uitgerust om aan de vereisten van alle klanten te voldoen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68