21 November 2017
Dankzij de tegeldwerg kan u reuzegoedkoop enorm veel tijd besparen. Onze tegels in voorraad zijn direct leverbaar zodat u meteen aan uw nieuwe project kan beginnen.

De Tegeldwerg - Reuzegoedkoop

Onze unieke formule geeft ons de kans om producten van de beste kwaliteit direct leverbaar aan te bieden. Wat De Tegeldwerg onderscheid is dat we rechtstreeks bij de fabrikant aankopen en ook zelf het transport organiseren. Bovendien worden deze leveringen geconcentreerd bij slechts enkele afzenders, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn de tegels dewelke wij op voorraad hebben steeds aan groothandelsprijzen.

Om een snelle levering te garanderen, hebben wij ten alle tijde minstens 35.000 m² tegels in voorraad. Deze tegels zijn ter plaatse als partij te bekijken en te keuren, en worden onmiddellijk geleverd (of kunnen worden afgehaald). Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in de hedendaagse trendy stijlen.

Tegels Direct Leverbaar

De Tegeldwerg te Retie is ongezien in Vlaanderen. Wij kopen massaal kwaliteitstegels aan om daarna zelf het transport naar onze toonzaal in Retie te regelen. En nee, die toonzaal is niet de meest luxueuze. Wij hebben bewust gekozen om niet te investeren in luxe om onze tegels zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Ons aanbod kan u online bekijken en bestellen. Mocht u toch nog steeds twijfelen, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom te Retie. Wij hebben de gezelligste showroom van Vlaanderen. U kan altijd een afspraak maken met zaakvoerder Luc Cools en onder het genot van een lekker tasje koffie zelf de kwaliteit evalueren.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om vloertegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68