01 December 2019
Tegeloutlet? Spaanse en Italiaanse Tegels aan Outlet Prijzen
De Tegeldwerg verkoopt tegels aan outletprijzen. Vloertegels, terrastegels, wandtegels, houtlook tegels, siertegels, met andere woorden: een volledige tegeloutlet.

Kwaliteitstegels aan Outletprijzen

De prijzen die wij voeren zal u nergens anders terugvinden. De tegeldwerg koopt haar PREMIUM tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kunnen wij de prijzen enorm drukken.

Het grote voordeel hiervan is dat u als klant goedkoper tegels kan aankopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrieken. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan aankopen bij onze tegeloutlet aan huis laten leveren of afhalen.

  • Kwaliteitstegels aan outletprijzen
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Besparen Op Tegels

Klanten zijn telkens overweldigt van onze goedkope tegels. Als u van plan bent een verbouwing te doen en u hebt tegels nodig, dan zal u dol zijn op onze prijzen. Kwaliteitstegels zijn vaak te duur en dit is uw grootste bron om te besparen. Vraag een offerte aan en ontdek hoeveel u met De Tegeldwerg kan besparen.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om outlettegels te verkrijgen.

De Tegeldwerg: Verkoop van Goedkope Tegels

Betaal niet langer te veel voor uw tegels. U hoeft niet langer rond te rijden van showroom naar showroom om daarna uw hoofd te pijnigen over hoofdkrabbende offertes. Verspil uw tijd hier niet langer aan, want voor een tegeloutlet is er maar één adres: De Tegeldwerg.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68