30 September 2019
Marmertegel

Marmertegel in de badkamer of inkomhal leggen, is iets dat veel mensen doet denken aan rijkdom en grandeur. Gelukkig beschik je met keramische marmerlook tegels over een budgetvriendelijke marmerimitatie vloer. Net zo chic en beschikbaar in verschillende stijlen, afmetingen en texturen. Combineerbaar met elk type interieur - of dat nu klassiek of hedendaags is.

Een ruim assortiment keramische marmertegels van topkwaliteit

Ontdek onze keramische marmervloeren waarbij je niet onderworpen bent aan de budgetten die een echte marmeren vloer met zich meebrengt. Perfect combineerbaar met een vloerverwarming en de laatste jaren immens populair. Dankzij de vooruitgang in techniek, kan je marmertegels bijna niet meer onderschouden van echt marmer. Daarnaast zijn er ook talrijke formaten beschikbaar zoals 23x120cm, 20x114cm, 30x150cm, 30x180cm, etc. 

Of u nu tegels zoekt voor de woonkamer, keuken of hal - bij De Tegeldwerg bent u aan het juiste adres voor diverse stijlen en afmetingen. Er zit vast wel een tegel bij die aan al uw vereisten voldoet.

De voordelen van een keramische marmertegel

  • Krasbestendig
  • Vochtbestendig (ideaal voor badkamers, douches, zwembaden, etc.
  • Makkelijk in onderhoud
  • Lange levensduur
  • Meubilair laat geen afdruk achter
  • Vorstvrij (ideaal voor op het terras)
  • Constante uniformiteit

Ontdek het assortiment marmertegels

Op onze webshop kan u terecht voor een greep uit onze collectie marmertegels. U vindt er tegels rechtstreeks uit voorraad leverbaar, maar ook een ruime collectie op bestelling. Eens je een marmertegel hebt gevonden die aan je vereisten voldoet, dan is het handig om te weten dat we voor een kleine meerprijs deze tegels aan je voordeur laten leveren. Liever eerst even bezichtigen? Geen probleem, maak een afspraak in onze showroom te Retie of Oostham waar we een ruime collectie uitgestald hebben staan.

Veelzijdige toepassing

Natuursteen marmer is een natuurlijk gevormd materiaal. Aangezien bodemstructuren niet overal exact hetzelfde zijn - ook niet op dezelfde locatie - is de samenstelling van natuursteen marmer niet altijd uniform. Bovendien heeft een natuursteen marmeren vloer een bepaalde prijs. Sinds de keramische marmertegel bijna niet meer te onderscheiden is van echt marmer, kiest men steeds vaker voor de uniformiteit van keramische tegels. Bovendien zijn ze net zo kras- en stootbestending, makkelijk te reinigen en onderhoudsvrij. Een marmerimitatie vloer scheelt dus een pak geld en zorgt dat je ook grote ruimtes uniform kan betegelen.

De Tegeldwerg - Reuzegoedkoop

De unieke Tegeldwerg-formule geeft u de kans om marmertegels van topkwaliteit tegen reuzegoedkope prijzen aan te kopen. Wat De Tegeldwerg onderscheid is dat er rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht word, terwijl er ook zelf ingestaan word voor het transport. Daarbovenop worden deze aankopen geconcentreerd bij slechts enkele leveranciers, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn onze keramische tegels altijd reuzegoedkoop.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod keramische tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68