31 Mei 2018
Keramiek Tegels Kopen Prijsofferte

Wanneer u keramiek tegels gaat kopen, wil u vast en zeker eerst een prijsofferte ontvangen. Voor De Tegeldwerg is dat geen probleem. Dankzij onze unieke formule kunnen wij zeker zijn dat onze prijsoffertes erg concurrerende prijzen bevatten.

Bij De Tegeldwerg kan u terecht voor de goedkoopste keramiektegels. We hebben steeds steeds minstens 35.000 m² tegels in voorraad. Vrijwel alle tegels die we op deze wijze aanbieden zijn van groot formaat (60x60, 80x80 en zelfs 90x90), en in eigentijdse trendy kleuren. Ontdek ons ruime aanbod keramische tegels en bestel ze online bij De Tegeldwerg.

Kwaliteit met een glimlach

Klantvriendelijkheid en beschikbaarheid van voorraad zijn de basisbeginselen van De Tegeldwerg. Dat wil zeggen dat we klaar staan om elke bestelling te behandelen. Of u nu een prijsofferte aanvraagt voor enkele paar tegels voor uw keuken of voor de vloer van een groot commerciëel project. Met een uitgebreide selectie keramiek tegels in klassieke, moderne en grote uitvoeringen, is De Tegeldwerg goed uitgerust om aan de vereisten van alle klanten te voldoen.

Waarom Keramiek Tegels Kopen Bij De Tegeldwerg?

Welke stijl van keramiek tegels u ook wil kopen, het zal al snel duidelijk worden dat wij de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen aanbieden. Deze buitengewone prijzen kunnen wij aanbieden doordat wij betrouwbare relaties opgebouwd hebben met een select groepje fabrikant waarvan we rechtstreeks grote oplagen van Premium kwaliteit tegels aankopen. Bovendien staan we zelf in voor het vervoer naar ons magazijn en toonzaal. Dat zorgt ervoor dat wij onze tegels veel goedkoper kunnen aanbieden zonder aan kwaliteit in te boeten.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68