06 Januari 2017

Keraben tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Keraben tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Keraben begon met de productie van tegels in 1974, toen nog onder de naam Gres de Nules. Sindsdien hebben customer service en constante innovatieve evolutie de basis gevormd voor hun succes. Ze ontwerpen en ontwikkelen tegels vanaf de tekentafel tot de productie. Hierdoor garanderen ze unieke texturen en patronen voor elke tegel.

De allerbeste grondstoffen, de modernste keramisch tegel technologie en de toewijding aan uitmuntendheid door hun team van professionals zijn de beste garanties voor hun constante, uitstekende kwaliteit. Designers, binnenhuisarchitecten, productie, kwaliteit en milieu-experts, logistieke teams en verkopers... Keraben heeft meer dan 600 ervaren professionals die werken om voor u de perfecte tegels te leveren.

Keraben herbruikt 100% van het water tijdens hun productieproces, past warmtekrachtkoppeling toe om het meeste uit hun energie te halen, herintegreerd de afvalproducten van elk proces waarmee hun keramische tegels worden vervaardigt, werkt met 100% recycleerbare verpakkingen en al hun procedures zijn gecerticificeerd, waardoor u duurzaamheid aan de lijst van belanrijke redenen waarom u Keraben tegels koopt kan toevoegen.

Met meer dan 600 professionals; Twee fabrieken in Spanje, waar 100% van de Keraben tegels worden gemaakt; Een jaarlijkse productie capaciteit van meer dan 12.000.000 m²; Is Keraben één van Spanje's grootste exporteurs van keramische tegels.

Keraben Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Keraben tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Keraben tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68