24 Mei 2017

Keope tegels koop je bij De Tegeldwerg reuzegoedkoop. Ontdek ons ruime aanbod wand- en vloertegels. Koop nu uw Keope tegels online bij De Tegeldwerg.

Heeft U Een Vraag? Bel Ons!

0477/53.07.68

Ceramiche Keope is een jong en dynamisch bedrijf van de Gruppo Concorde en produceert meer dan vijf miljoen vierkante meter tegels. Daardoor is het één van de meest vermaarde fabrikanten van porceleinen vloer- en wandtegels geworden.
Hun verhaalt begint te Casalgrande (Reggio Emilia) in 1995. Sindsdien is het bedrijf constant geëvolueerd tot het in meer dan 80 landen over gans de wereld tegels levert.

Keope hecht een hoge waarde aan design met een uitzonderlijke technische prestatie die ideaal is voor zowel interieur, alsook exterieur voor commerciële, openbare en residentiële ruimtes. Hun vastgebeten toewijding tot het verbeteren van alle stappen van productie en de bereidbaarheid om een oplossing te bieden voor de moeilijste design vereisten zijn de vaste elementen achter het succes van Ceramiche Keope doorheen de jaren.

Het "Made in Italy" merk garandeert sterke waarde op vlak van stijl, design, innovatie en kwaliteit van het product en mee dan ooit respect voor het milieu en voor mensen. "Made in Italy" tegels staan voor een topproduct met een hoogwaardige afwerking.

Keope Tegels Kopen bij de Tegeldwerg

Bij De Tegeldwerg kan u goedkope Keope tegels kopen voor elk project. Keuken, badkamer, woonkamer, met andere woorden: we hebben het allemaal.

Onze prijzen zijn uniek en zal u niet bij andere zaken terugvinden. De Tegeldwerg koopt Premium tegels in grote oplage rechtstreeks bij geselecteerde fabrikanten aan en organiseert zelf het transport, hierdoor worden er geen tussenpersonen ingeschakeld en kan De Tegeldwerg de prijzen enorm drukken.

Daarom kan u goedkope tegels kopen van de betere Spaanse en Italiaanse fabrikanten. De tegels zijn rechtstreeks uit voorraad leverbaar of op bestelling via onze toonzaal of handige webshop. U kan deze goedkope kwaliteitstegels aan huis laten leveren of afhalen.

  • Minder betalen voor Keope tegels
  • Grote formaten beschikbaar
  • Trendy en hedendaagse kleuren
  • Op bestelling
  • Of rechtstreeks uit voorraad

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om nog goedkopere tegels te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68