29 Augustus 2017

Het is geen makkelijke opgave om een vloer te kiezen die past bij uw persoonlijkheid en de tand des tijds kan doorstaan zonder scheuren en vlekken. Houtlook tegels komen je tegemoet. Terwijl hardhouten vloeren traditioneel gezien het hoogtepunt van 'chique' zijn, hebben moderne technieken ervoor gezorgd dat houtlook tegels het mogelijk maken om die geweldige look te krijgen zonder de last.

Robuust en Hygiënisch

Als je huisdieren en kinderen hebt in een huis met een houten vloer, begrijp je meteen waarom het zo belangrijk is om dit keer een andere weg in te slaan. De krassen, het opschuren en behandelen gepaard met potentiële waterschade is genoeg om zelfs de meest doortastende personen op de rand van krankzinnigheid te drijven.

Houtlook tegels zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Ze worden niet onderworpen aan de onderhoudsvereisten van echte houten vloeren en ze zijn makkelijk te reinigen. Dus niet meer opschuren en zeker geen paniekaanvallen meer wanneer iemand morst op de vloer.

Perfecte Houtlook en Gevoel

Het is makkelijk om jaloers te zijn op de prachtige houten vloer van je vrienden. Als je dan hoort wat alle problemen kunnen zijn die hun houten vloer kan opwerpen, wordt je droom al snel verbrijzelt. Al deze problemen kunnen opgelost worden door te kiezen voor houtlook tegels.

Visueel zal je niets moeten missen, want houtlook tegels hebben een lange weg afgelegd om er vandaag de dag prachtig uit te zien. Plastieken vloeren voelen en zien er dan weer uit als... Plastiek! Houtlook tegels vandaag de dag worden gecreëerd rekening houdend met een natuurlijke variatie doorheen elke tegel en hun gelijkenis met echt hout is ongelooflijk.

De Kosten

Houten vloeren en laminaat vloeren kunnen nogal snel een hoge prijs per vierkante meter bereiken. De houtlook tegels bij De Tegeldwerg kosten zo weinig als €23,- per vierkante meter. Je hebt dan een geweldige vloer met geld over voor andere projecten in je huis. Er is geen nood om je arm te betalen aan een luxueuze vloer.

De Installatie

In plaats van je oude vloer af te moeten breken, is het betegelen over houten vloeren of andere materialen ook een optie. Bovendien is het niet moeilijker voor doe-het-zelvers om tegels te installeren. Houtlook tegels zijn perfect voor natte ruimtes zoals een badkamer waar een echte hardhouten vloer ongetwijfeld schade zal oplopen.

Houtlook Tegels van De Tegeldwerg

Houtlook tegels zijn perfect voor elke ruimte in je huis, zelfs waar hardhouten vloeren niet gelegd kunnen worden. Investeer in een vloer die een leven lang mee zal gaan zonder onvolkomenheden of waterschade. Kom onder het genot van een lekker tasje koffie de collectie ontdekken bij De Tegeldwerg. Kwaliteit en toch reuze goedkoop.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68