11 Maart 2020
Houtlook Tegels - Houtimitatie Vloeren

Houtlook tegels zijn de perfecte oplossing voor mensen die schrik hebben om parket in de keuken of badkamer te leggen, terwijl ze dat toch dolgraag zouden willen hebben. Dankzij keramische houtlook tegels beschikt u snel en eenvoudig over een onderhoudsvriendelijke houtimitatie vloer. Net zo gezellig en beschikbaar in verschillende stijlen, afmetingen en texturen. Combineerbaar met elk type interieur - of dat nu klassiek of hedendaags is.

Houtlook tegels van topkwaliteit

Ontdek onze houtlook vloeren die vrij zijn van nadelen die een parketvloer met zich meebrengt. Perfect combineerbaar met een vloerverwarming en de laatste jaren immens populair. Dankzij de vooruitgang in techniek, kan je houtlook tegels bijna niet meer onderschouden van echt hout. Daarnaast zijn er ook talrijke formaten beschikbaar zoals 23x120cm, 20x114cm, 30x150cm, 30x180cm, etc. 

Of u nu houtimitatie tegels zoekt voor de woonkamer, keuken of hal - bij De Tegeldwerg bent u aan het juiste adres voor diverse stijlen en afmetingen. Er zit vast wel een tegel bij die aan al uw vereisten voldoet.

De voordelen van houtlook tegels

  • Krasbestendig
  • Vorstvrij (ideaal voor op het terras)
  • Makkelijk in onderhoud
  • Lange levensduur
  • Meubilair laat geen afdruk achter
  • Vochtbestendig (ideaal voor badkamers, douches, zwembaden, etc.

Ontdek het houtlook assortiment

Op onze webshop kan u terecht voor een greep uit onze collectie houtstructuur tegels. U vindt er tegels rechtstreeks uit voorraad leverbaar, maar ook een ruime collectie op bestelling. Eens je een houtlook tegel hebt gevonden die aan je vereisten voldoet, dan is het handig om te weten dat we voor een kleine meerprijs deze tegels aan je voordeur laten leveren. Liever eerst even bezichtigen? Geen probleem, maak een afspraak in onze showroom re Retie waar we een ruime collectie uitgestald hebben staan.

Veelzijdige toepassing

Steeds vaker kiest men voor de charme van een houten vloer. Een houten vloer heeft echter heel wat nadelen. Sinds houtlook tegels bijna niet meer te onderscheiden zijn van echte houten tegels, kiest men steeds vaker voor de voordelen van keramische tegels. Kras- en stootbestending, makkelijk te reinigen en onderhoudsvrij. Een houtimitatie vloer scheelt dus een pak werk en verlicht je van de vele zorgen. Gauw een keer stofzuigen en dweilen en het ziet er weer zo goed als nieuw uit.

De Tegeldwerg - Reuzegoedkoop

De unieke Tegeldwerg-formule geeft u de kans om houtlook tegels van topkwaliteit tegen reuzegoedkope prijzen aan te kopen. Wat De Tegeldwerg onderscheid is dat er rechtstreeks bij de fabrikant aangekocht word, terwijl er ook zelf ingestaan word voor het transport. Daarbovenop worden deze aankopen geconcentreerd bij slechts enkele leveranciers, zodat in de schakel tal van tussenpersonen wegvallen. Daardoor zijn onze keramische tegels altijd reuzegoedkoop.

Nog meer besparen? Dat kan. De Tegeldwerg heeft een aanbod keramische tegels die niet het Premium-label dragen aan extreem lage prijzen. Deze partijen hebben tijdens het bakproces kleurafwijkingen verkregen ten opzichte van de moedertegel. Technisch valt er niets op de tegels aan te merken, maar we laten het steeds aan u over om de tegels te keuren vooraleer u ze aankoopt. Bij de verkoop vermelden we dit altijd, maar dit is een uitstekende manier om tegels goedkoper dan groothandelsprijzen te verkrijgen.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met de Tegeldwerg voor extra uitleg!

  0477 53 07 68